Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
gość Ale jakie koncentrować, to tak jakbyś się miała koncentrować na oddychaniu, po prostu wszystko jest naturalne, ale i rozsądne.Włąsnie dlatego,że jest pewność, to jest majątek, a nie wydawanie kasy na kochanki i brak i brak poważnych inwestycji. No i jakie na pół, jak facet jest de.bilem,da sobie udowodnić,że ma kochankę, a to jest proste, bo kochanka w tym zawsze pomaga, bo jest na tyle głupia, ze wierzy,że facet z nią będzie, wtedy jest rozwód z orzeczeniem o winie, co ma matołki istotny wpływ na podziała majątku.No i sa też kwestie inne, kupuje się coś dzieciom, robi darowizny, jest sporo rozwiązań, aby żona spokojnie sobie żyła, ale wy i tak tego nie pojmujecie, jesteście z innej planety. x Rzeczywiście, jesteśmy z innej planety. Bo dla mnie związek to nie biznes. Tylko kto jest w takim razie większą k...rwą? Żona mysląca w ten sposób czy kochanka?

Gość gość
Przestań śmierdząca qrwo ubliżać żonom dbającym o dom i rodzinę. Wypad po latarnię, bo tam twoje miejsce

Gość gość
jak korfa chce żonatego który ma zobowiązania prawne wobec rodziny to niech go utrzymuje a nie żąda kase należącą do jego rodziny

Gość gość
Wow, małżonki po raz kolejny pokazują klasę. Kto się jeszcze dziwi, że żonaci faceci rozglądają się na boki? Czym innym są zobowiązania prawne, a czym innym "trzymanie na wszystkim łapy, żeby faceta puścić w skarpetkach". Przy okazji: potraficie odpowiedzieć na zadane pytanie, czy jedyne co umiecie to wyzywać?

Gość gość
Nie żonaci rozglądają się na boki tylko qrewki szaleją za żonatymi. Napisz jeszcze, ze żonaci latają za qrwami pół metra nad ziemią z wywieszonymi jęzorami do samych jaj :D

Gość gość
Nie wiem czy mężczyźni latają za qrewkami (nie znam żadnej), ale wiem jakie sama otrzymuję propozycje. Ci żonaci są w "zalotach" znacznie bardziej intensywni niż wolni. Jeśli Ty nie wzbudzasz zainteresowania płci męskiej to radzę się zastanowić nad swoją kobiecością :)

Gość gość
Gdybym pasztecie nie wzbudzała zainteresowania u mężczyzn tobym nie została dwukrotną mężatką :D

Gość gość
Nie wiem czy mężczyźni latają za qrewkami (nie znam żadnej) xxx To spójrz w lustro wypłochu :D:D:D

Gość gość
To oznacza jedynie tyle, że wzbudziłaś zainteresowanie dwóch facetów ;) Przykro mi, że pierwszy odszedł do innej, ale możesz przestać już pluć na monitor. Zajmij się drugim, bo także znajdzie sobie mniej prymitywną :)

Gość gość
Widzę, że mężatki od rana pokazują klasę :) Dawajcie dalej. Najwyżej zmienimy temat topiku na "dlaczego mężczyźni robią wszystko, żeby choć przez monent być blisko kobiety innej niż żona".

Gość gość
no no zagrozone zonki pluja jadem :D tylko to wam zostało desperatki :D

Gość gość
Lubie mojego kochanka jest żonaty ma 4 dzieci , jeździmy na Majorkę i na Capri co roku inne wspaniałe wakacje :) Nie interesuje mnie jego rodzina i dzieci to jest inna strona jego życia . Spotykamy sie 2 razy w tygodniu na kilka godzin oraz co miesiąc weekend w spa lub innym resorcie. Jestem zabezpieczona finansowo i mam apartament kupiony przez niego , sama tez pracuje i mam wyższe wykształcenie . Nie uważam sie za qrewke a opinia garkotlukow mnie nie interesuje. Oboje spotkaliśmy sie za późno i w życiu nie wszystko jest białe lub czarne sa tez odcienie szarości . Tych jest wiecej :o Zycze każdemu bratniej duszy , życie wtedy jest wspaniałe :)

Gość gość
wizje na temat Cierpienia rozwodników Widziałam w czyśćcu także dusze, które zerwały Sakrament Małżeństwa. Dusze te związane są jakby ognistymi łańcuchami… chcą oderwać się od siebie, aby być swobodne, ale to jest niemożliwe. Im więcej chcą się oderwać tym bardziej cierpią… bo się szarpią… Cierpienie – to jest okropne! Gdzie jedna dusza się ruszy tam druga iść musi za nią. Widziałam inne osoby, które zerwały Sakrament Małżeństwa żyjąc w. rozpuście, popełniając grzech wiarołomstwa przez powtórne związki cywilne, nielegalnie żyjąc cudzołożyli ciągle popełniając grzech śmiertelny. Osoby te były w świętokradztwie. Dusze ich wtrącone były w takie otchłanie, że patrzyłam z przerażeniem i myślałam, że to dno piekła… panowały tam okropne ciemności. Pytałam, dlaczego są takie ciemności? Dlatego, że miały okazję przejrzeć, a były zaślepione bo i Kościół je nawoływał i wiedziały, że źle postępują… Dusze matek, które pozostawiły swe dzieci bez opieki i poszły za popędem zmysłowym dając zgorszenie swoim własnym dzieciom, tak samo i ojców, którzy nie opiekowali się dziećmi zostawiając żony z dziećmi na pastwę losu miały za to jeszcze dodatkową pokutę: – ciągle miały przed oczyma swoje dzieci, które przez złe wychowanie również poszły na rozdroże… widziały nie tylko swoje własne grzechy ale i grzechy swych dzieci, co sprawiało im, wielkie męczarnie… kryły się w czeluściach, aby tego nie widzieć, ale im więcej się ukrywały, tym więcej widziały swoje straszne zbrodnie… Najwięcej cierpiały kobiety, które przez swoją kokieterię i wyuzdanie zdradzały mężów a innych mężów odciągały od ich żon i ogniska domowego, mimo, że te rodziny żyły przedtem przez wiele lat w najlepszej zgodzie. Takie kobiety, które nazwać można diabłami a nie kobietami, które potrafiły rozbić ogniska domowe, cierpią tutaj najwięcej. Twarze ich, które były powodem do grzechu są powykrzywiane, istne karykatury! Nawet w tej chwili widzę takie dusze, są szpetne, że nie mogę rozeznać czy to szatan czy dusza, coś podobnego do szatana, Gdybym nie wiedziała, że to jest czyściec, gdzie oprowadza mnie Anioł, to naprawdę myślałabym, że to piekło. Słyszę jakieś krzyki, jakieś wycia. Lecę w przepaść najgłębszą, wydostaję się z niej i znowu lecę w tę przepaść. Pomyślałam sobie jakże straszną jest rzeczą wpaść w ręce Sprawiedliwości Boga. Widzę tu wielką Sprawiedliwość Boga ale i zarazem wielkie Miłosierdzie Boże, że dusze te nie są w piekle a to dlatego, że inne modliły się o ich nawrócenie. Najwięcej przebłagania wyjednały dusze ukryte, zwłaszcza w klasztorach klauzurowych, gdzie odmawiają sobie wszystkiego, nieraz nawet światła dziennego… tak samo dusze ofiarnej miłości, dusze pokorne, często służące, które w ukryciu modliły się o nawrócenie i wielkie ofiary ponosiły za dusze grzeszników. One to uratowały te dusze, że wybłagały im akty skruchy i żalu, że nie zostały potępione.

Gość gość
gość To oznacza jedynie tyle, że wzbudziłaś zainteresowanie dwóch facetów oczko.gif Przykro mi, że pierwszy odszedł do innej, ale możesz przestać już pluć na monitor. Zajmij się drugim, bo także znajdzie sobie mniej prymitywną usmiech.gif ** Pluję na monitor ze śmic****ak czytam twe prymitywne posty, bo tak się głupio składa, ze to ja zostawiłam pierwszego męża i osobiście złożyłam pozew rozwodowy w sądzie, żeby niebawem polepszyć sobie życie wstępując w kolejny związek małżeński, a przed pierwszym mężem miałam wielu ( już nawet sama nie pamiętam ilu) chłopaków z którymi się spotykałam i kilku takich co mi się oświadczali ale ja im jedynie dziękowałam i wyobraź sobie, że przed żadnym z tych facetów nóg nie rozkładałam. No to teraz policz ilu mężczyznom się podobałam i jak uda ci prawidłowo zliczyć to może ci napiszę ilu jeszcze się podobam i chcieliby mieć taką żonę jak ja. W rewanżu nie zapomnij pochwalić się własnym powodzeniem wśród mężczyzn ale wolnych, bo jak żonaty obleh proponuje ci szybki seks w krzakach czy w ciemnym kącie to żaden powód do dumy, a jedynie obcich na całego, żeby te żony co ponoć nie wzbudzają zainteresowania płci meskiej mogły sobie chociaż poczytać na kfe, jakie to mają powodzenie qrewki uganiające się za ich mężami. :D

Gość gość
Ty nawiedzony co był w piekle i widział duchy w ciemności weź łyknij leki to ci si ę trochę polepszy, albo zadzwoń do psychiatryka, że nastąpił nawrot choroby to przyjadą po ciebie :D

Gość gość
Jestem zabezpieczona finansowo i mam apartament kupiony przez niego , sama tez pracuje i mam wyższe wykształcenie . xxx Masz to krzywe golenie jak srasz i je rozkładasz przed starym, żonatym dzieciorobem :D:D:D

Gość gość
I w ten sposób zona nam odpowiedziała na pytanie dlaczego męzczyźni szukają innych kobiet: Cytat: Pluję na monitor ze śmic****ak czytam twe prymitywne posty, bo tak się głupio składa, ze to ja zostawiłam pierwszego męża i osobiście złożyłam pozew rozwodowy w sądzie, żeby niebawem polepszyć sobie życie wstępując w kolejny związek małżeński x Mój komentarz: plucie na monitor (objętne z jakiego powodu) jest nieeleganckie. I za taką kobietą uganiali się mężczyźni? Choć czytający pewnie zdają sobie sprawę z tego, że Twoja opowieść jest bajką to nawet jak na bajkę jesteś mało wiarygodna :).

Gość gość
Do 9:13 Tak to wszystko mam i jeszcze wiecej :) Nie opluj monitora z wściekłości , twój komp ledwie dyszy :)

Gość gość
jak jestes taka niezalezna finansowo to na cholere zyjesz ze zdradzaczem??

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
a czy Ciebie to nie brzydzi? masz świadomość że żonie liże c**e a potem buzi tobie daje. Żona żyje w nieświadomości ale ty wiesz .....

Gość gość
Nie mogę powiedzieć ze żyje z nim , z nim żyje jego zona i dzieci . Jak juz pisałam spotkaliśmy sie za późno Chwytamy chwile szczęścia , których tak mało jest w prozie życia :) Nie myśl ,ze zawsze jest sex czasem tylko spacer lub drink i rozmowa w restauracji. Niczego wiecej nie chce i wiem ze nic wiecej nie będę mogła dostać :)

Gość gość
Co robi z zona nie interesuje mnie i nie wynikami w ich prywatne sprawy . Dostaje tyle ile moze mi dać i wystarczy ,ze widze miłość w jego oczach :)

Gość gość
"czasem spacer lub drink" :-o

Gość gość
a włsy łonowe żony nie przeszkadzają ci u niego miedzy zębami? przecież to obrzydliwe wpuszczać do łóżka kogos kto pewnie 12 h wcześniej spuszczał się w inną bleee

Gość gość
Wnikam - sorry

Gość gość
Prosze gimbaze o powrót do lekcji i nie udzielanie sie na tym wątku

Gość gość
Wściekłe , wulgarnie piszące zony , teraz rozumiem dlaczego wasi mężowie uciekają od takich prymitywow

Gość gość
Ja jestem zdradzona zona , nie mam pretensji do pani mojego meza . Ona mi nie slubowala. Winnym jest moj maz którego nie rzucę bo za dużo nas łączy .