Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Wściekłe , wulgarnie piszące zony , teraz rozumiem dlaczego wasi mężowie uciekają od takich prymitywow **** no dokładnie :D

Gość gość
ale serio serio nie jest dla ciebie obrzydliwe to?chyba nie ma nic gorszego-obleśnego--fuj. a ty się dziwisz że cie normalne kobiety traktują jak wór na spermę???

Gość gość
A czy ty sama wiesz skąd wraca twój maz/facet/narzeczony? Jeszcze byś sie zdziwiła Ja HIV nie złapałam jak niektóre panie tutaj :)

Gość gość
wiesz to nas różni. ja nie wiem skąd wraca mój mąż. A ty wiesz i to jest obrzydliwe, masz świadomość że zlizujesz soki innej kobiety?

Gość gość
ale serio serio nie jest dla ciebie obrzydliwe to?chyba nie ma nic gorszego-obleśnego--fuj. a ty się dziwisz że cie normalne kobiety traktują jak wór na spermę??? ******** żonom nie przeszkadza ze sa zdradzane wiec czemu kochankom maja przeszkadzac zony???

Gość gość
Wiecie dlaczego żoną puszczają nerwy? bo jak ktoś ładnie wcześniej napisał :"NIGDY nie pozwoliłabym,aby ktoś przeze mnie płakał"<--dlatego się nie rusza żonatym. Już rozumiecie,czemu żony są rozgniewane?Może część z nich płakała właśnie przez kochanki. Wy Kochanki-powinniście mieć trochę honoru. Ja sama chodź jestem mężatką-podrywana jestem też przez żonatych-ucinam to.od razu. Nie przyjaźnie się,nigdy nawet przed ślubem nie flirtowałam z zajętymi. Oczywiście,że facet składał obietnice-i to on jest szują podrywając-dlaczego więc wy kochanki chcecie takie gównnno?? Gdyby kobiety miały więcej zasad moralnych i grzecznie mówiły "SPIERD...DALA...J dziadu"..Ci żonaci nie mieliby z kim zdradzać żon.

Gość gość
i co miałabym dac się pocałować jak bym wiedziała że pare godzin wcześniej obracał inną? w życiu.

Gość gość
Worem na sperme jesteś sama bo uprawiasz seks z kimś kto Cie nie kocha , żonko . I sama o tym dobrze wiesz , inaczej twój mężuś siedziałby razem z tobą w domku a nie ze mną w Barcelonie .

Gość gość
nie wybaczyłabym zdrady. a oby ciebie zdradzał jak kiedyś żone z tobą. Karma is a b***h

Gość gość
wiele zon doskonale wie o kochankach a sa z mezem i pala głupa ze wszystko jest ok, a potepiaja kochanki ze biora faceta po kims :D co za hipokryzja

Gość gość
a ty na kafe w tej Barcelonie siedzisz a kochanek na urwy poleciał?

Gość gość
szkoda żony ze tak nie walczycie o męża zanim was zdradzi, wtedy macie wyjebke na niego a jak zdradzi to nagle sobie przypominacie o jego istnieniu i przezyc nie możecie że wasz mąz kogos pokochał

Gość gość
nie stać cie na normalnego faceta bez zobowiązań? tylko żonaty sp jrzał na ciebie jak d**e wypinałaś? Albo w domu ma żone którą szanuje a ciebie jak szmate w łóżku traktuje a ty łykasz sperme jak kaczka kluski

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie stać cie na normalnego faceta bez zobowiązań? tylko żonaty sp jrzał na ciebie jak d**e wypinałaś? Albo w domu ma żone którą szanuje a ciebie jak szmate w łóżku traktuje a ty łykasz sperme jak kaczka kluski **** jak maz zone szanuje to ja nie zdradza, a jak zdradza tzn ze traktuje ja jak zło konieczne i nie szanuje, nie jestem kochanka zeby nie było

Gość gość
Czasami zdarzy się tak,ze przychodzi kryzys w małżeństwie..zauważycie,że żaden facet nie zdradza żony np. po roku.(pomijam kur*wiarzy i bawidamków-tacy to nie powinni się hajtać).. No i przychodzi ten kryzys..facet idzie pić do baru..myśli pijany wyrwę ,przelece jakąś d**ę(na złość żonie za te wszystkie złośliwośći ,za te problemy)... i gdyby ta dupka się nie dała poderwać żonatemu. Być może facet wróciłby do domu,emocje by opadły..pomyślałby "ale byłem głupi,niemal nie zdradziłem żony.." ale te kochanki..wysłuchują tych gorzkich żali..wchodzą do łoźka,a potem facet nie potrafi się wyplatac. P.S. nie bronie facetów,bo to oni przysięgali,to oni są winni. Jestesmy jednak tylko ludźmi,a okazja czyni złodzieja.

Gość gość
Niestety oprócz facetów,którzy podrywają mimo,że mają obrączki na placu,znam też dużą ilość pań, którym owa obrączka nie przeszkadza. jest podaż,jest pobyt.

Gość gość
Siedzę w coffeshop i mam free wi- fi to sobie pisze na kafeterii , ach i dodam ze worem na sperme jest raczej zona mojego ukochanego ponieważ sama nie wiedziała z kim jest w ciąży i 3 facetów było posądzonych o tatusiostwo :D W badaniach DNA okazało sie ze to moj jest tatusiem

Gość gość
Moj ma poważne spotkanie businessowe , a ja mam czas na shopping a teraz siedzę sobie i pije cappuccino z pianka . Pogoda piękna , Hiszpanie przystojni , same byście chciały tu byc Zazdrościć mi tylko :)

Gość gość
tylko czego ze moze pujdziesz do piekła trwa wojna o dusze ludzkie zamiast modlic sie to ty

Gość gość
gość Siedzę w coffeshop i mam free wi- fi to sobie pisze na kafeterii , ach i dodam ze worem na sperme jest raczej zona mojego ukochanego ponieważ sama nie wiedziała z kim jest w ciąży i 3 facetów było posądzonych o tatusiostwo smiech.gif W badaniach DNA okazało sie ze to moj jest tatusiem x Rzeczywiście, zazdroszczę. Facet ma dobry gust i zadaje się z samymi prawdziwymi damami.

Gość gość
Dziekuje ;) Dodam , ze nie ukradłam wam żadnego polaczka w białych skarpetkach i sandalkach

Gość gość
Ty od Barcelony naprawdę jesteś taka tępa? A ten Twój nadal jest mężem tej, która trzech panów podejrzewała o ojcostwo? Kiedy robiłaś ostatnio badania? (na wszelki wypadek podpowiem: na choroby roznoszone drogą płciową)

Gość gość
Dlatego wiem ze nie śpią razem , ożenił sie zeby dziecko nie było bękartem . Żonka o tym wie i ja tez :)

Gość gość
wy jestescie biedne ludzie oszukani przez szatana szatan skłuca ludzi

Gość gość
Jasne. Ożenił się i wciąż jest mężem tej "lafiryndy" tylko ze względu na dziecko. Urzekła mnie twoja historia. Swoją drogs, niektórzy mężczyźni mają specyficzny gust i lubią wpadać z deszczu pod rynnę.

Gość gość
to dla tego ze nie modla sie i słuchaja podszeptów demonów np pozuc zone zobacz wiecznie narzeka a ta jest miła z nią bedziesz szczesliwy

Gość gość
tylko bóg moze uratowac przed rozpadem małzenstwa mozna przes wstawiennictwo swietych np ojca pio i papczynskiego faustyne kowalska

Gość gość
Ty od Boga i szatana, zamiast wypisywac bzdety siegnij po słownik ortograficzny bo byki robisz az wstyd

Gość gość
zrób sobie z nim dziecko jak panna zrobiła to z moim byłym mężem i po sprawie będziesz w niebo wzięta