Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
zrób sobie z nim dziecko tak jak panna z moim byłym mężem i będziesz miała z głowy

Gość gość
11::22 nie bądź taka hey do przodu mamusko, żal ci dvpę ściska . Idę na paelle ze starym , a potem do spa na masaż . Do widzenia zdradzone żonki , trzymajcie sie i nie oplujcie kompow ze złości W poniedziałek zwrócę mezusia całego i zdrowego Całuski z Barcelony :p

Gość gość
piszesz ale z Barcelonki w Poznaniu :-D namierzyłam cie

Gość gość
Ja tez sprawdziłam z ciekawości IP te pani "z Barcelony" heh..rzeczywiście Poznań :) żałosne. Niektórzy nie wiedzą,że ktoś może sprawdzić po IP więcej,niż chciałoby się pokazać :)

Gość gość
jak można namierzyć IP?

Gość gość
wystarczy mięc trochę pojecią o informatyce,ja widzę IP każdego-kto tu pisze,potem poprzez program namierzam skad wychodzi sygnał komuptera o takim numerze IP i gotowe :)

Gość gość
To skąd ja piszę?

Gość gość
Autorko dam ci radę chcesz się rozerwać to wsadz se granat między nogi i odpal na bank się rozerwiesz ,to będzie fajna zabawa a nie jakieś ochłapy po żonie

Gość gość
Ty, z Barcelony... Wziął cię tam, bo wie, ze bzykac będzie za darmo. Hiszpańskie d***** kosztują. Z żoną ma plan na bycie dłużej, skoro się z nią nie rozwiódł, ha! Ożenił się z nią nawet gdy się okazało, że są problemy z jej wiernością. Ciebie wybzyka, a do tej z którą ponoć "nie śpi" wraca w podskokach. Oczywiście wiesz, że jesteś tylko doczepka, numer 2. Pij kawę, udaj że jesteś szczęśliwa. Tylko tyle możesz. Udawać, że jesteś dla niego jedyną.

Gość gość
Namierzyć to sobie możecie wasze psiochy, głupie pisssdy. Tylko admin moze to wiedzieć bo ma dostęp do serwera garkotluki. Ja tam zycze kochance z Barcelony smacznej tapas i paelli.

Gość mam kredyt
A ty pewnie jesteś jakąś kochanica, ktora czeka na sms od kochanka, który siedząc w kiblu, pisze "Tęsknię" pierdzac śmierdzaco przy okazji. Miłego piątkowego wieczorku.

Gość gość
żonaty kochanek brzmi jak: "prawie mój ,ale nie mój"

Gość gość
Ale to was zdradzaja wy jestescie oszukiwane!!! Nie kochanki.

Gość gość
W takim razie kochanki sa robione w totalna trąbę.

Gość gość
Nie jestem robiona w trąbę , doje od niego kase i inne rzeczy hehehehe. To on jest robiony w trąbę :D

Gość gość
I ty zdradzana żonko ,ktora chłopa przy dvpie nie umie zatrzymać

Gość gość
Ja tez nie wiem co jest wszystko co żonate to lata za mną jak kot z pecherzem . Mowię przecież masz żonę ,dom, rodzine to mi wciskają teksty ,ze nie kochają , ze zony grube, nudne , ograniczone , zajęte bachorami i inne teksty... A hooy mnie to obchodzi ja nie jestem instytucja charytatywna kooorfffa. Trzymajcie tych samców za jaja bo spokoju porządnym dziewuchom nie dają .

Gość gość
Najlepiej na smycz wsiąść :D

Gość gość
wy........b go też miałam i wrócił do żonki

Gość gość
Jednego juz pogonilam , to znowu jakaś inna menda łazi za mną i żyć nie daje . Jak powiem żonie to mnie zbluzga i powie ze ja go uwodze kooorfffa. Same tyły :(

Gość gość
jak z psem:)))

Gość gość
hehe co wy z tymi zona gruba itd. Nie zawsze, moja to d**eczka ze szok. Ale potrzeba zmian a są tez inne d**eczki.

Gość gość
co zrobić ? pogonić do żony

Gość gość
Chyba napisałam ze go gonie , ale łajza dalej żyć mi nie daje :(

Gość gość
ej baby baby nad babami,strasznie się boicie,a ktos sobie jaja robi.

Gość gość
ty tam wyzej jak potrzebujesz zmian to se k***a wymien mózg bo aktualny jest do niczego na cholere takie coś sie żeni ślubj est dla tych co chcą być dla siebie jedyni jak ktos ma wiertło w d***e na inne to znaczy ze stały związek nie jest dla niego albo nie trafił na tą jedyną której nie będzie potrzebował zmieniać tacy debile sie żenią a potem ktoś cierpi za ich głupotę

Gość gość
Ty z barcelony masz chyba jakieś zwidy, bo męża mam cały czas przy sobie, a kwiaty z okazji dnia kobiet to już od wczoraj dostaję :D Jak wstaniesz, przetrzesz gały, siądziesz do kąpa i to przeczytasz to nie opluj monitora ze złości :D:D xxxx piszesz ale z Barcelonki w Poznaniu smiech.gif namierzyłam cie xxxx To poznańskie pyry takie łajdaczki z wybujałą wyobraźnią? :D:D:D

Gość gość
Coś ci się pogmatwało niedojdo. Idź rowy kopać, bo tylko do tego się nadajesz. :D Jak na weekend przystało korfy na kafe szaleją :D A z barcelonki sama jesteś :D:D namierzyłam cię :D:D:D

Gość gość
Namierzylas sobie śmierdząca pissde , tłuku :D