Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolza91

pomocy

Polecane posty

Gość zolza91

moj maluch ma 2 miesiace... od 2 tyg zycia jest na bebiku 1... ale ciagle wydaje mi sie ze jest problem z kupkami. jego normalne wypoznianie odbywa sie co 3 dni.. jest strasznie nie spokojny. wydaje mi sie ze to zbyt dlugo.. czasem nie robi kupki nawet 4-5 dni... zaczyna msie martwic. ( w szpitalu po porodzie zanim dostalam pokarm ((cesarka)) byl karmiony hip i nan i strasznie ulewal)) ale wyproznial sie normalnie .. dopiero gdy zaczelismy bebiko to stopniowo robil coraz gorzej. co robic ? zmienic mleko ? (( ostatnio pil hip u kuzynki bo braklo mi bebiko, i nic mu nie bylo nawet nie ulal) a od bebika od jakiegos tygodnia i ulewa i wymiotuje puszczajac dosc porzadnie fontanny.

Gość mama dwójki dzieci
Nie czekaj , idz do lekarza , może mieć coś z jelitkami . Mleko tez może być przyczyną . Pamiętaj , ze wszystko gromadzi się w jelitach jeśli nie robi kupki . Idz do lekarza , będziesz spokojniejsza .

Gość Współczuję x2
Ja mam 2 i dobrze im właśnie Bebiko pasowało,NAN nie chcieli. Z córką w wieku 2,5 miesiąca wylądowałam w szpitalu i też kupki były co 3-4 dni, ale stwierdzili, że skoro tak jest od długiego czasu to normalne (teraz ma 2,5 roku i musi dostawać Forlax). Ale moja przyjaciółka i koleżanka (u której obecnie pilnuję dziecko) też miały problemy po Bebiko, twarde, zbite, "zajęcze" kupki. Zmieniły mleko i problem znikł. Obydwie podają NAN.

Gość zolza91
no tez mu od dzisiaj zaczne pomalutku zmieniac. sprobujemy tego hippa zobacyzmy co to bedzie ;) dzisiaj dam mu 3 miarki bebika jedna hipa jutro 2 na 2 po jutrze 3 hip i 1 bebika :)w niedziele samo hip i poczekam jakies 2 tyg i zobacze czy cos sie zmienia.juz nie dlugo zaczna sie jabuszka itd wiec to tez napewno sie poprawi ;)