Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkrose

poród chrzanów czy oświęcim

Polecane posty

Gość pinkrose

Czy jest tu ktos kto rodzil w ktoryms z tych szpitali i moze sie wypowiedziec?

Gość gość
chrzanów mam za płotem, ale wybrałam Kraków... kilka osób rodziło w chrzanowie - nie słyszałam bardzo złych opinii, raczej ok...ale chyba warto położną sobie wynająć...gorzej chyba po porodzie, koleżanka nie umiała karmić piersią i pielegniarki jakieś niefajne były... na pewno olkusz odpada... o oświęcimiu nie wiem nic

Gość pinkrose
Nie wiem jak teraz ale kiedys ten szpital mial bardzo zla opinie.. Maja tylko jedna sale do porodu rodzinnego.. A dlaczego olkusz odpada? Az tak zle?

Gość gość
A moze jaworzno?

Gość gość
Tez chetnie poznam opinie

Gość gość
Rodziłam 2 tygodnie temu w Olkuszu drugi raz już, pierwszy dwa lata temu, i powiem szczerze że w Olkuszu jest ok, położne przy porodzie super, miłe sympatyczne, dodawały otuchy, wspierały, nie krytykowały. Po porodzie też babeczki były ok, generalnie nie wiem skąd taka nagonka na ten Olkusz, oba porody wspominam ok. a jednak nie jest tak źle bo jak rodziłam teraz było nas chyba z 20 babek;p przez te 3 dni co byłam w szpitalu poród za porodem.

Gość gość
Dwukrotnie rodzilam w Chrzanowie. Moja opinia- bylo ok. Sala do rodzinnego jest jedna ale chyba mialam fuksa bo oba porody mialam rodzinne.