Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liczba partnerów w łóżku.

Polecane posty

Gość gość

W końcu znalazłam sobie porządnego, mądrego faceta, który zwraca uwagę na większość rzeczy toteż ilość moich partnerów w łóżku ma dla niego ogromne znaczenie i wymagał wiedzy na ten temat. Na początku skłamałam go i pomniejszyłam te liczbę, jak dowiedział się prawdy, była mega awantura itd. załamał się chciał zerwać ale jednak to przemógł bo mówił, że z nikim nie był tak szczęśliwy i jesteśmy razem. Bardzo szczęśliwi. Jednak z biegiem czasu przypomniała mi się jedna dawna sytuacja co spowodowało, że liczba ta wzrosła jeszcze o 1 partnera i nie wiem co zrobić. Męczy mnie to strasznie, chcę mu powiedzieć ale boję się, że już wtedy w ogóle mi nie uwierzy i pomyśli że znowu kłamię i pewnie jest ich dużo więcej. Zwłaszcza, że ta sytuacja nie jest mi łatwa do opowiedzenia, bo ktoś chciał wykorzystać mnie pijaną jednak w "trakcie" oprzytomniałam i zepchnęłam gościa z siebie i uciekłam co najlepsze było to na domówce u "znajomych" :/ cały czas wypierałam to z pamięci...nie wiem czy mówić czy nie, wydaje mi się, że się wtedy rozstaniemy...

W szesnasty roku życia bywa się głupim... pisz na dziecięcym portalu, proszę.

Gość gość
tratatata standardowo ludzka nienawiść. Dobrze, że tacy hejterzy njak Ty nie są psychologami. - Pani doktor jestem zazdrosna o koleżanki męża - W*********J DZIECKO NA PORTALE DZIECIĘCE. Jaki dla takich jak Ty to jest poważny temat? Skoro nie ten, że chcę by szczera wobec mojego partnera? Idź, poczyta te posty o zdradzających żonach i nieślubnych dzieciach. Pozdrawiam i całuję ;*

Gość gość
Ty znalazłas sobie porządnego, a on znalazł sobie... To bez znaczenia czy mu powiesz, czy nie, bo i tak cie w końcu zostawi.

Gość gość
Nie znasz powiedzenia: Czym mniej wiesz tym lepiej śpisz?? Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Chyba już rozumiesz?? Jeśli nie to napiszę prosto i wyraźnie- jemu ta wiedza nic nie da, od tego ilu miałaś partnerów nie zależy to czy jest obecnie szczęśliwy czy nie. Sama sobie skomplikujesz a po co?

Gość gość
znalazl by sobie "..." jakbym go okłamywała, że byłam święta a wiele kobiet tak robi . Tak to jedynie jego decyzja czy mnie akceptuje czy nie. ;) Nasze stosunki opierają się w 100% na prawdzie no u mnie na 95% bo jedyne o czym nie wie to o tej jednej sytuacji...i od paru dni źle mi z tym. Poza tym wstyd też, że się tak schlałam, że ktoś zdołał zrobic coś takiego... Taki przywilej facetow, że jak się upijecie to wam baba do łóżka nie włazi ;)

Gość a on sam byl prawiczkiem
czy nie?

Gość gość
byl ;d

Gość gość
No ten 1 więcej to już chyba mała różnica... Nic nie mów, nie dobijaj go.