Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

namieszali wam w glowach ze praca jest wazniejsza niz dziecko

Polecane posty

Gość gość

straszne to...

Gość gość
Ja tak nie uważam. Pracuję w domu, mam sklep internetowy i w praktycznie mogę poświęcić się w pełni dziecku.

Gość gość
nikt mi nie mieszł bo jestem dorosła i podejmuje sama decyzje

Gość gość
prawda jest taka, że w obecnych czasach, żeby żyć na jako takim poziomie, muszą pracować dwie osoby, niestety

Gość gość
To nie tak. Czasy są niepewne i praca jest ważna.Ludzie zarabiają grosze i często kobiety muszą szybko podjąć zatrudnienie żeby było za co żyć. kolejna sprawa to fakt że teraz jest duuuuużo więcej rozwodów. Kobieta zdana na łaskę faceta zostaje na lodzie gdy on-jedyny żywiciel rodziny nagle odejdzie. I jeszcze jedno. Gdy pracują oboje to nie będzie takiego dramatu gdy jedno z nich straci pracę. A takie rzeczy jak samorealizacja, kontakt z ludźmi itp. to akurat w Pl rzeczy drugoplanowe.

Gość gość
Nie zawsze. Malo tu kobiet które jeszcze w ciazy sa i piszą że z dzieckiem tylko 4-6 miesiecy i zadnego karmienia piersią bo ona do pracy chce wrocic i sie realizowac?

Gość gość
Szkoda, ze sie deprymuje kobiety, ktore decyduja sie byc matkami i zonami na pelen etat

Gość gość
Nie zawsze. Malo tu kobiet które jeszcze w ciazy sa i piszą że z dzieckiem tylko 4-6 miesiecy i zadnego karmienia piersią bo ona do pracy chce wrocic i sie realizowac?

Gość gość
a co nie wolno? Praca nie jest wazniejsza, nic nie jest wazniejsze od dziecka. ale jest ważna i nie zamierzam z niej rezygnowac. w domu z dzieckime siedziec latami nie będe.