Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciolka88

Czy facet który zostawia swoją dziewczyny potem żałuje?

Polecane posty

Gość gość
Up up

Gość Laska Z gór
oj załuje ...opowiem ci moja sytuacje bylismy z 7 msc razem na nastepny dzien mi napsal ze ma Nową a ja ryczalam i wgl a potem znowu napisal ze kocha ze teski i wgl wybaczylam mu potem znowu to samo naweet mne przezwal a ja mu 4 razy dalam szanse i zalowal ..... i tesknil a uj z nim taki debil ze jprdl

Gość gość
Mój też mnie zostawił po 4 latach, odszedł bez słowa, dwa lata potem napisał że tęskni i dużo myśli o mnie i życie jest głupie. Nie odpisałam na początku jednak po 4 miesiącach wysłałam sms co słychać i wtedy szok - tak szybko po rozstaniu się pocieszył i juz dziecko. Odpisał ,że ma roczna córkę, nogi mi się ugieły, po 3 miesiącach zadzwonił jakby nigdy nic 50 minut rozmawiał ja raczej słuchalam z grzeczności, powiedział że tęskni za mną, ale nie umiał odpowiedzieć na pytanie czemu odszedł. Myślę, że przestał kochać mnie, ale do dziś oficjalnie nie powiedział mi że żałuje, myślę że on nie żałuje w końcu ma córkę.

Gość gość
A może jednak Cie kocha tylko nic nie może zrobić.

Gość gość
Ja piernicze dziewczyno z przed ostatniego wątku daj już sobie spokój i nie pisz więcej nigdzie na kafe tej twojej historii bo mi się już rzygać nią chce..!!! Gdzie nie wejdę to znowu Ty..! Przeżywasz to jak mrówka okres. Odezwał się bo mu się sex ze swoją znudził i liczył że będziesz taka głupia jak dawniej i mu pozwolisz na jakas przygodę ze sobą.

Gość Przyjaciolka88
Niewiem powiedział ze nie kocha a niby zawsze jaka ważna byłam. Jeszcze niedawno mówił ze nieważne co by sie stało to razem bedziemy na pewno. Narazie dam mu i sobie czas moze on zatęskni moze bedzie chciał wrócić. Czasami zdarza sie ze facet ma dosyć i mowi ze nic nie czuje a potem zaluje i uświadamia sobie ze to ta jedyna.

Gość gość
no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
Up

Gość gość
Up up

Gość gość
Podbijam

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up