Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaaapo rozstaniu

rozstanie co myslicie

Polecane posty

Gość lolkaaapo rozstaniu

Dzis jakies 2 minuty temu rzucilam chlopaka z ktorym bylam prawie dwa lata czy dobrze zrobilam? Byl chamski wobec innych ludzi gdy mu o ty powiedzialam stwierdzil ze chyba jestem glupia ze mam go za chama , po czym zaczol rzucac hasla do mnie glupie ... byl ostatnio chory i martwilam sie o niego to stwierdzil ze nie lubi troski przadnej bo on ma 25 lat i wie co ma robic gdy jest chory gdy napisalam zeby ogarnol sie bo jest chamski to napisal mi tak : jestes niewdzieczna cholociara ja woże ci d**e , karmie cie a ty jestes nie wdzieczna i masz mnie za chama . Napisal tak bo zawsze po mnie przyjezdza i spedzamy razem obiad . Wiec powiedzialam ze mam dosc chamstwa i wypominania ... I ze rozstajemy sie , jak myslicie ? Dobrze zrobilam? Napisze jeszcze ze to nie pierwszy raz mi wypomina . to ze zabiera mnie na obiady ze kupuje mo rozne rzeczy i tp. Co mam dalej zrobic , mowilam mu tyle razy zeby sie zmienil ...

Gość lolkaaapo rozstaniu
Teraz jeszcze napisal ze przyjedzie po rzeczy ktore mi podarowal ...

Gość gość
a masz juz innego po prubie

Gość mucla
a w lozku jaki byl tez chamski czy ostry

Gość gość
ciekawe kto głupszy, ty cz on w sumie trafił swój na swego

Gość lolkaaapo rozstaniu
Tamm powinno byc trzy lata , pomylilam sie ... :(( Nom byl szybki w lozku , i czasami ostry ale nie piszemy teraz jaki gyl w lozku:( dodam ze jest starszy ode mnie o 8 lat :(

Gość lolkaaapo rozstaniu
Eh myslalam ze ktos cos doradzi ale widze ze nie więc kończe temat ...

Gość gosc1234321
A ile godzin SPĘDZACIE ze sobą obiad?

Gość lolkaaapo rozstaniu
Jest to tak ze spotykamy sie o 16 i o 16 jedziemy na obiad do niego spedzamy czas do 23 np... no i czesto tak robimy . Ostatnio byl chory skakalam koloniego jak glupia zeby mial to co trzeba zeby wyzdrowial:( a dzis kiedy czuje on sie zle i dalam mu porade zeby polozyl sie to mi powiedzial ze nie chce troski bo jest dorosly!