Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annuia37

Przyjme niewolnika do przyuczenia

Polecane posty

Gość annuia37

Zakres obowiązków niewolnika: lizanie stop aportowanie wykonywanie innych psich komend typu siad, waruj szeroko rozumiane uslugiwanie pani po uzgodnieniu również dominacja toaletowa są chętni desperaci na tresure?

Gość gość
Idz do lekarza j******a babo. Tobie psychiatra jest potrzebny nie facet:-)

Gość annuia37
Oferta jest dla facetow a nie dla leszczy wiec zegnam

Gość gość
O co chodzi z dominacja toaletowa?

Gość SlaveFemdom
Witaj Pani, jestem bardzo uległym i posłusznym niewolnikiem gotowym Pani służyć. Proszę napisać skąd Pani jest. Pokornie i uniżenie czekam

Gość Hektor Masserati
Witaj Pani, to zależy od Twojej urody i charakteru, czy byłabyś gotowa wymienić się adresami e-mail i zdjęćami?

Gość gość
witam.mam na imie kazimierz i pragne iśc do pani na przyuczenie jako sługa niewolnik od zaraz 725073693.jestem zainteresowany pielegnacja pani stopek lizaniem wykonywac rozkazy i polecenia pani

Gość gość
jestem chetny na tresure od zaraz jako sluga niewolnik piesek.zrobie wszystko dla swojej pani.wykonam wszelkie prace porzadkowe toaletowe erotyczne rozkazy i polecenia pani.moge byc filmowany wypozyczany.brac w imprezach pani jako piesek.czekam na zaproszenie pani woj. mazowieckie

Gość uległy gównojad
Dnia 6.03.2014 o 16:31, Gość annuia37 napisał:

Zakres obowiązków niewolnika: lizanie stop aportowanie wykonywanie innych psich komend typu siad, waruj szeroko rozumiane uslugiwanie pani po uzgodnieniu również dominacja toaletowa są chętni desperaci na tresure?

tak ja jestem chętny, moj skype to direk69, uwielbiam piss i scat mogę słuzyć jako toaleta, również na duzych imprezach, chętnie bede lizał stópki do czysta i całe buciki

Cytat