Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze mojej matki

Polecane posty

Gość gość

Za to, ze traktuje mnie jak sprzataczke druga po niej, a dorosli bracia i ojciec siedza i nic nie robia Za to, ze synalkow traktuje jak krolow a mnie jak popychadlo i malo wartosciowa osobe Za wyzywanie mnie od dziwek i debilek Jak sie wyprowadze, to zerwe kontakt

Gość gość
A jaki masz kontakt z ojcem ?

Gość gość
Też to przechodziłam. Teraz trochę się zmieniła. Do tego musiałam odwalać naprawdę ciężką robotę, ojciec też mnie tyrał jak woła gdy brat biegał z kolegami. Już jako młoda dziewczyna nosiłam ciężary po 20kg czy przestawiałam z nim meble. Dziś mam problemy z kręgosłupem :(

Gość gość
Z ojcem mogę porozmawiać o lekkich rzeczach, jak słyszy o poważnych sprawach to dosłownie wieje gdzie pieprz rośnie. Gadamy sobie o historii, zwierzakach etc i tyle. Jednak nie mogę mieć do niego 100 proc zaufania i na niego liczyć bo boi się mamy jak ognia i nie zrobi nic co by jej się nie podobało. Nawet jak prezenty wymyślałam na święta to bał się doradzać bo 'jeszcze się jej nie spodoba'

Gość Ela Sztrucel Śmildo Barbbekjiu
Twoja matka to MILF

Gość gość
Brat znalazł sobie dziewczynę, pierwszą w życiu, i matka już go pyta czy umie sprzątać i gotować. Gadali tak sobie w kuchni, on mówi 'sprzątać to nie bardzo, jak u niej byłem ostatnio to ja bym lepiej to zrobił, ale gotować gotuje'. Jak słyszałam jak o tym gadali to szkoda mi się szczerze zrobiło tej dziewczyny, bo jeśli coś większego z tego będzie, to zyska mamisynka, któremu niczego nie chce się posprzątać i ona będzie harować.. Ilu takich chłoptasiów wypuściły czułe mateczki spod skrzydeł to jeden bóg wie..

Gość gość
matka nieraz mówi 'jak ja chcę żeby oni sobie znaleźli dobre, ułożone żony, co będą umiały zrobić w domu i będą katoliczkami' (istny paradoks, bo oni oboje do kościoła nie chodzą, jeden deklaruje się jako agnostyk drugi - nie wiadomo właściwie)

Gość gość
Ich zdanie zawsze jest dla niej cacy i słucha ich z uwagą, mnie nie, mimo że ja chcę dla niej jak najlepiej i czasami doradzę, czasem chcę dać coś do poczytania jak narzeka na swoje życie. Oni nawet jak pokazują jej coś co ją nie obchodzi, trailer GIER, to ogląda, a ja jak pokazuję rzeczy które ją ciekawią, to mnie olewa. Celowo to robi mam wrażenie.

Gość gość
ch*j z nia

Gość gość
kochana no chcialabym Ci cos napisac, ale nie ma co. Twoja matka jest straszna i kiedys tego pozaluje. Jedyne co moge Ci powiedziec to zebys w przyszlosci sama byla dobra matka

Gość gość
..

Gość gość
Wyprowadzę się i będzie dobrze :) będę się mogła rozwijać bez stresu.. Chciałam się tylko pożalić, bo dziś miałyśmy straszną awanturę i nie wytrzymałam psychicznie.

Gość gość
A ja nie chcę być matką. Nie planuję w ogóle dzieci (a mam 21 lat). Co najwyżej adoptuję jakieś, jest zbyt dużo niechcianych dzieci. Ale to dla mnie i tak czy siak odległa przyszłość, póki co.

Gość gość
wspolczuje.. wlasna corke tak traktowac

Gość gość
DO sprzątania D****O!!!

Gość gość
:(

Gość gość
Plus nienawidze jej za to, ze wtraca sie w moj sposob zywienia i wyzywa mnie ze czegos nie jem, tak jakbym miala 4 latka

Gość gość
:(

Gość gość
:P

Gość gość
ktoś pogada?

Gość gość
..

Gość gość
Zapytaj czy cie kocha

Gość gość
Zawsze odpowiada w stylu 'oczywiście, co to za pytanie, jesteś moim dzieckiem i będę cię kochać'

Gość gość
Zacznij chodzic do kościoła