Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezbedne minimum potrzebne do zycia w Londynie na osobe

Polecane posty

Gość gość

Wynajem pokoju Jedzenie, chemia Bilet do pracy Ciuch, kosmetyk, wyjscie do kina Telefon Miesiecznie

Gość gość
1000 f

Gość ja nie jestem autorka tematu
Tak 1000 ale z tego nic nie odlozysz raczej wszystko wydasz na oplaty i zycie bo zakwaterowanie teraz jest drogie i wynajecie normalnego pokoju bez plesni tez kosztuje . Oplaty za dojazd tez sa drogie , jedzenie tez jest teraz drogie zwlaszcza mieso ryby sery warzywa i owoce a jesc normalnie trzeba nie jakies tanie smieci bo to pozniej odbija sie na zdrowiu. Telefon, chemia , ciuchy, kosmetyki gdzies wyjsc czasem kawiarnia czy pub i nic z wyplaty nie zostanie.

Gość gość
Pokoj 435-520 f mc Bilet (nie wiem) np. na 1-3 strefe kosztuje ponad 141 f mc Telefon - polecam GifGaf 10-12-15 f mc, wybierasz oferte jaka Cie interesuje i masz mnostwo minut, sms-ow do wszystkich sieci. Jedzenie i chemia na 1 osobe min.250-300 f Ubranie, kosmetyk, nie wem 100 f, mniej, wiecej...

Gość gość
Za 1000 f mc w Londynie jestes dziadem !

Gość gość
1500 f min!

Gość zielona2425
zalezy w ktorej strefie zyjesz .w centrum wszystko jest drozsze. a w ogole to najdrozsze dojazdy i mieszkanie. sa sam jednoosobiy pokoj od 60 tygodniowo licza. bilet tygodniowy np ja placilam za strefy 1-3 ok 34f.im dalsza strefa tym drozej. jedzenie zakezy gdzie ale mozna sie najesc tanio a dobrze . to samo z ciuchami. tysiac to troche malo zakezy jak chcesz zyc ale troche wiecej jak tysiac i bedzie ok jak nie chcesz zyc rozrzutnie to i tysiak wystarczy e to wszystko zalezy od oplat

Gość gość
60 f tygodniowo za pokoj w Londynie??? Heh, chyba 5 lat temu !