Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Ewuni

KOCHAM SWOJE DZIECKO

Polecane posty

Gość mama Ewuni

Tak, Kocham swoje dziecko ... to takie banalne słowa, które nigdy nie oddadzą tego jak bardzo cię Kocham moja córeczko Chcę byś pamiętała o tym, że zawsze tak będzie, nawet jak mnie już przy tobie nie będzie Pamiętaj o tym !! Pamiętasz ... ? ... gdy byłyśmy w szpitalu po porodzie przez 3 dni nie zmrużyłam oka byłam przy tobie by ukoić twój płacz byś czuła się bezpiecznie byś czuła że cię KOCHAM i ze wszystkich sił pomogę ci zaaklimatyzować się w tym okrutnie zimnym świecie Zawsze tak robiłam i będę robić gdy tylko tego będziesz potrzebować ... z radością poświęcam ci każdą chwilę w ciągu dnia Gdy idziemy na spacer to nie wioze cię jak worka kartofli biegnac przed siebie ale spokojnie uśmiechając się do ciebie tłumaczę to co widzisz, całując i puszczając twoją ulubioną mamuśkową minke tylko po to byś choć na chwilkę się uśmiechnęła ... gdy jesteśmy razem w domu ty jesteś przy mnie a ja przy tobie Z dumą patrze na to jak z dnia na dzień robisz się piękniejsza, mądrzejsza Jak coraz więcej umiesz Jak powoli dorastasz by stać się kobietą ... chcę byś widziała że zrobię wszystko by dać ci poczucie bezpieczeństwa byś wierzyła w siebie i nie bała się wyzwań Byś szła przez życie z pewnością że zawsze dasz rade i że ja zawsze ci pomogę ... chcę byś wiedziała że nawet gdy się złoszczę to nigdy ale to przenigdy nie zapominam że po pierwsze primo : Kocham cię ... pamiętasz jak bałaś się dotknąć szyby w akwarium bo bałaś się rybek ? Ja położyłam swoją dłon a na nią twoje malutkie paluszki byś poczuła się bezpiecznie i pewnie bo jesteś w głębi swego serduszka bardzo odważną dziewczynką Potrzebowałaś tylko zachęty ... pamiętaj że zawsze będę zwracać uwagę na to co czujesz i co myślisz Nawet teraz kiedy jeszcze nie mówisz ja zawsze bardzo uważnie cię słucham i zawsze mam dla ciebie czas ... pragnę każdy dzień zapamiętać i celebrować bo dzieci tak szybko rosną a ja przecież nie zatrzymam czasu ... to co dałaś mi w prezencie w dniu twoich narodzin nigdy nie będę w stanie ci oddać Ta miłość jest ogromna To takie szczęście być twoją mamą DZIĘKUJE CI ZA TO MOJA CÓRECZKO

Gość gość
mamo ewuni ja od dluzszego czasu obserwuje ze masz cos z deklem, wiesz?

Gość gość
Moj synek urodzil sie 2 miesiace temu I od tego czasu nic poZa nim nie jest dla mnie wazne, nAwet facet .. Kocham go Calum sercem I jestem gotowa zycie za Niego oddac. On zmienil mnie , od 1 Dina gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Z dnia nadzien rzucilam dla niego iwylacznie papierosy I nie zapalilam ani jednego w ciazy I po . Tylko dla niego. On jest calym moim zycie mi zyje tylko dla niego. Kocham cie moj synku najbardziej na swiecie :)

Gość gość
facet sie nawte nie liczy? sorki ale dla mnie to chore! to jest po prostu nienormalne, to jest obsesja

Gość gość
i piszesz do córki wyznanie na kafe? Yebnięta jesteś mocno

Gość gość
i biedne dziecko nie bedzie mogło nigdzie same wyjsc, a w przyszłosci będzie stara panna/ starym kawalerewm bo mamusia nie da mu normalnie zyc swoim zyciem

Gość gość
A ja bym chciała, żeby ta córeczka przeczytała wpis mamuni kiedyś. Chyba by się spaliła ze wstydu. No chyba, że też będzie taką infantylną osóbką.

Gość gość
wariatka

Gość gość
nawet nie wiesz jak krzywdzisz swoje dziecko! a ta co napisala ze nawet facet nie jest dla niej tak wazby jak dziecko to juz grubo przesadzila. a potem sie dziwią że facet jest zdradzany. jak mjuz nie masz dla niego czasu i masz go w d***e to się nie dziw ze znajdzie inna i nie placz tu potem na kafe ze cie zdradzil.