Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że wysokie dziewczyny mają głębokie pochwy i potrzebują pena XXL?

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, ze niską dziewczyne np 160-170 cm zadowoli przeciętny polski penis a wysokie dziewczyny 175-180+ mieszczą duze rozmiary penisów 20cm+ ? Kto potwierdzi ? Bo mi sie to wydaje oczywiste, ze wyzsza to wszystko ma wieksze, stopy, dłonie, dluzsze kosci wiec i cipka powinna byc ''wieksza'' ?

Gość gość
moge powiedziec tylko tyle ze obecna ma 181 (ex 167) i jest bardziej "komfortowo"

Gość gość
Niekoniecznie ;)

Gość gość
To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac wszystkie, ze są ciasne jak cieśnina gibraltarska :D

Gość gość
06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Czy to prawda, ze niską dziewczyne np 160-170 cm zadowoli przeciętny polski penis a wysokie dziewczyny 175-180+ mieszczą duze rozmiary penisów 20cm+ ? Kto potwierdzi ? Bo mi sie to wydaje oczywiste, ze wyzsza to wszystko ma wieksze, stopy, dłonie, dluzsze kosci wiec i c*pka powinna byc ''wieksza'' ? 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moge powiedziec tylko tyle ze obecna ma 181 (ex 167) i jest bardziej "komfortowo" 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Niekoniecznie oczko.gif 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac

Gość gość
Hehe ja jestem wysoka (170) i dłonie mam malutkie, delikatne.

Gość gość
170 to nie jest wysoki wzrost tylko przeciętny wysoka to 173 i wiecej

Gość gość
gość To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac wszystkie, ze są ciasne jak cieśnina gibraltarska smiech.gif 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Czy to prawda, ze niską dziewczyne np 160-170 cm zadowoli przeciętny polski penis a wysokie dziewczyny 175-180+ mieszczą duze rozmiary penisów 20cm+ ? Kto potwierdzi ? Bo mi sie to wydaje oczywiste, ze wyzsza to wszystko ma wieksze, stopy, dłonie, dluzsze kosci wiec i c*pka powinna byc ''wieksza'' ? 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moge powiedziec tylko tyle ze obecna ma 181 (ex 167) i jest bardziej "komfortowo" 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Niekoniecznie oczko.gif 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Hehe ja jestem wysoka (170) i dłonie mam malutkie, delikatne. 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 170 to nie jest wysoki wzrost tylko przeciętny wysoka to 173 i wiecej Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
jesli dziewczyna ma długi tułów, to wiadomo, że ma wątrobę wyżej niż ta z krótkim tułowiem.

Gość gość
gość gość To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac wszystkie, ze są ciasne jak cieśnina gibraltarska smiech.gif 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Czy to prawda, ze niską dziewczyne np 160-170 cm zadowoli przeciętny polski penis a wysokie dziewczyny 175-180+ mieszczą duze rozmiary penisów 20cm+ ? Kto potwierdzi ? Bo mi sie to wydaje oczywiste, ze wyzsza to wszystko ma wieksze, stopy, dłonie, dluzsze kosci wiec i c*pka powinna byc ''wieksza'' ? 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość moge powiedziec tylko tyle ze obecna ma 181 (ex 167) i jest bardziej "komfortowo" 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Niekoniecznie oczko.gif 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość To prawda, ale zaraz zaczną zaprzeczac 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Hehe ja jestem wysoka (170) i dłonie mam malutkie, delikatne. 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 170 to nie jest wysoki wzrost tylko przeciętny wysoka to 173 i wiecej Odpowiedz na ten temat » 06.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość jesli dziewczyna ma długi tułów, to wiadomo, że ma wątrobę wyżej

Gość gość
Długi tułów mają zjeby genetyczne. 3/4 mojego ciała stanowią nogi ;)

Gość gość
O k***a! Sama jesteś zjebem genetycznym, głupi łeb i króciutki kadłubek to 1/4 całości, potworek, dwie giry i na nich cycki i dupa, a pomiędzy nie wciśnięta jeszcze durna łepetyna, jak postać z kreskówki po konfrontacji z dużym przedmiotem typu głaz :-O Pewnie jak wychodzisz to wszyscy się za tobą odwracają i uśmiechają z rykiem i strumieniami łez :D