Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was pracowal w Macy's? Usa

Polecane posty

Gość gość
Pub? No thx! Z pijakami/ menelami sie zadawac?! Byc zaczepiana przez to podpite towarzystwo targac sie z kuflami po piwsku I co z tego ze sa tam Jakies napiwki?d***** w go go barze tez je ma;p ' dziewczyny,nie piszcie tu ,bo zaraz jakas menda dosra ci wymieńcie sie e-mailami

Gość gość
Widzisz, ty sie podniecasz, ze masz kosmetyki z EL za darmo, ja je i inne lepsze, moge sobie kupic.

Gość gość
Aha i pisze sie perfumy, nie perfum;)

Gość gość
Nie rozumiem co to za przepychanki... ta w ciazy od Macys ma jakies kompleksy.. jak do 7miesiaca ciazy pracujesz w sklepie to chyba nie zyjesz w jakichs luksusach wiec prosze cie nie lecz tu swoich kompleksow udajac jaka jestes z******ta... ciekawe z czego bedziesz miec ten 'papierek' czemu sie nie chwalisz? I fajna masz opinie o 'fancy restaurants' skoro cale twoje doswiadczenie to bycie obmacywanym przez jakies stare chlejusy.. na wsi w polsce cie tak wymacywali?

Gość gość
"Jak tania hore!" buhahahah twoje slownictwo mnie powala! na pewno chodzisz do szkoly, chyba polskiej weekendowej gdzie ucza jak pisac! lol

Gość gość
"A ja wole miec wyksztalcenie niz byc obmacywana w klubikach za 500$!! Jak tania hore! A w sephora pracuja same debile ktore nie ukonczyly zadnych kursow nic co nie rozumieja ze jest cos takiego jak oily skin combination skin or dry skinjezyk.gif p pamietam jak jeden taki debil polecil mi uzyc najciemniejszego foundation bo nie mieli bronzera na skladzie hihi takie fachowce za 14 dolcowjezyk.gif p" Ja nie pracuje na kosmetykach i wiem co to jest dry/ oily skin. Chyba ci tylko co nie znaja angielskiego nie znaja takich okresles? Ty sie w to wliczasz? No sorry ale nawet w Polsce kazda dziewczyna wie co to jest sucha skora i ta ze sklonnoscia do blyszczenia. Masakra.

Gość gość
Cos jeszcze whore?!

Gość gość
Czy po polsku, czy po angielsku pisze z bledami, juz ja widze jaki ona papuerek bedzie miala, chyba toaletowy;)

Gość gość
Pauperek tepoto a co to jest pauperek?? Buhaha

Gość gość
Papierek glupia piczko, chyba latwo sie domyslic?

Gość gość
Tak Ty popaprancu jeden! Chcesz innych krytykowac ? He? Zacznijn od siebie glupia kwoko! Pauperek idiotka

Gość gość
Panie zamknąć brudne gęby , i pisać z kultura . Co za white trash :(

Gość gość
White trash? Chyba piszesz o sobie, zalosna trailer whore z brzuchem

Gość gość
nedzne s****wy wyrzywaja sie nawet na ciezarnej!

Gość gość
Wyzywac jak juz. A ciezarna moze sie na nas wyzywac, ordynarnie i chamsko odpowiadac? Bezczelne, wulgarne babsko z nizin spolecznych, zepsula juz wiele topikow w ten sposob. Gowno mnie obchodzi, ze jest w ciazy, nie trzeba bylo gir rozchylac!

Gość gość
Wooow i kto to napisal? Jakas patologia posluchaj kretynko ta dziewczyna ma wiecej klasy w jednym paluszku niz Ty kiedykolwiek bedziesz miec!

Gość gość
"gość Wooow i kto to napisal? Jakas patologia posluchaj kretynko ta dziewczyna ma wiecej klasy w jednym paluszku niz Ty kiedykolwiek bedziesz miec! " Fajnie ze piszesz o sobie w 3 osobie. lol

Gość gość
Nie przypale sama jestem w ciazy I draznia mnie takie chamy jak ty

Gość gość
Klase? To k***iszcze z brzuchem, ktore bluzga na kazdego, operujac przy tym jakism blokerskim zargonem z murzynowa, ma klase?? Buahaha. Tos mnie rozsmieszyla, az mnie teraz jaja bola :D

Gość gość
A co, dlatego, ze jestes w ciazy mamy sie niby klaniac nisko w pas? Swieta krowa jestes?

Gość gość
raczej cielna krowa.

Gość gość
No racze, hahaha :-D

Gość gość
ja nigdy tam nie pracowalam ale to podobno koszmar i malo placa :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość
Mhmm jasne:p

Gość gość
"Klase? To k***iszcze z brzuchem, ktore bluzga na kazdego, operujac przy tym jakism blokerskim zargonem z murzynowa, ma klase?? Buahaha. Tos mnie rozsmieszyla, az mnie teraz jaja bola"-----TOBIE TO TYLKO BLUZGIEM I GOWNEM W PYSK:p

Gość gość
Moja ty biedna, nierozgarnieta gasko, lepiej sie tak nie podniecaj, bo jeszcze przedwczesnie urodzisz :P