Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość istna załamka

nie chce wojny

Polecane posty

Gość istna załamka

...........

Gość gość
to sie musi stac, nigdzie w historii nie bylo tak dlugiego czasu bez kryzysu czy wojny, poza tym, musi sie wypelnic pismo, czyli slowo boze, zyjemy w czasach ostatecznych, nastapi walka Boga z Szatanem, walka koncowa, w ktorej wygra Bog, kocham cie Boze

Gość gość
Wojna jest nieunikniona, to kwestia kilku lub kilkudziesięciu dni. Nie martw się, od kuli w głowie ginie się szybko i bezboleśnie :-)

Gość gość
Nie będzie żadnej wojny, przestańcie się nawzajem nakręcać. Na jakiejś stronie przed chwilą pisali że te płaczące ikony to zwykły żart, nie ma się czym przejmować. Nie ma żadnych znaków i puki co nic się nie dzieje. Peace

Gość gość
kuli?to bedzie wojna atomowa, Maryja powiedziala w Fatimie, jesli sie ludzie nie nawroca bedzie wojna, i byla, 1 potem 2, potem powiedziala ze jesli sie nie nawroca bedzie 3 wojna o wiele wiele straszniejsza, no i stalo sie, czy ludzie sie nawrocili?wrocili do Boga?wrecz przeciwnie, musi sie stac to co ma sie stac, ja ufam Bogu i wiem ze co ma byc i tak bedzie, boje si ecierpienia, patrzenia na masakry, o moje dzieci najbardziej!!!!

Gość istna załamka
co??????????? jakie płaczące ikony????? wtf?

Gość istna załamka
dlaczego i po co to wszystko????? jest przej********* bez tego!!!!!!

Gość gość
Walić te ikonki. Wojna będzie i nie atomowa, za dużo strat. Zginie mnóstwo ludzi, ale od kul i z głodu.

Gość gość
Dajcie spokój już z tą wojną :o. Widzicie żeby coś się działo?

Gość istna załamka
ale powiedzcie o jakie ikonki chodzi?

Gość gość
a kogo to obchodzi ze bedzie wiele strat?nienawisc nie zna granic, szczegolnie jesli chodzi o pieniadze, milosc i wiare, boje sie tez :( bardzo...ostatnio mialam sen ze przyjezdzaja araby, muslimi i podcianja masowo ludziom , dzieciom gardla na ulicy, masakra, jakby to na zywo bylo, sen proroczy mi sie wydaje

Gość istna załamka
niech ci politycy sie nawalają a nie wszyscy! Ja nie chce zeby mi jakis ruski rodzine zarznal jak świnie

Gość gość
21:52 - Niektórzy uważaja że ta wojna miałaby byc ostatnią i że ma zwiastować apokalipsę czy coś w tym guście. Podobno były w całym roku jakieś przykłady plag egipskich i w jakimś kościele na Ukrainie i w Rosji zauważono że ikony mają krwawe łzy. Temat został podłapany i wszyscy zaczęli siać panikę, a dziennikarze mieli "fajny" pomysł na reportaż, który teraz ciągnie się jak opera mydlana. Okazało się jednak że te ikony to przekręt.

Gość fotel
wojna będzie ,ale najwcześniej za 20-30 lat.chyba nie myślicie że II wojna światowa będzie ostatnią wojną w dziejach ludzkości.

Gość gość
wojna kurfa!!! w końcu wojsko i grom rusza dupsko. nie po to na oficera uczyłem sie zeby na d***e siedzieć.

Gość gość
Islam też rozpocznie krucjatę, jak tylko będzie odpowiednia ilość muslimów w europie,. Wybije godzina zero i ich przywódca wyda rozkaz do wybicia niewiernych.

Gość gość
chodzi o płaczące ikonki na komputerze - kosz i foldery płaczą rzewnymi łzami, kapie mi z monitora na klawiaturę.

Gość gość
a rosyjskie rakiety atomowe nazywają się szatan! :O nie wierzycie? zobaczcie na wiki albo yt ss-18 :( oni mają rakiety grad, huragan, śmierć i atomowe szatan :(

Gość gość
WOJNA, niech ktos wystrzeli pierwsza kule do kogoś

Gość gość
Maryja tak powiedziała? a co z wolną wola ludzi? już została zlikwidowana?

Gość gość
Pieprzyć wole, ja chce zabić Rosjanow

Gość istna załamka
ja sie strasznie boję - czuję że bedzie

Gość gość
pan Bog za dobre wynagradz a za zle karze, dal nam wolna wole, mozemy wybierac, jasne, ale za zycie dostaniemy nagrode albo kare, ze wszystkim tak jest, za czyn ponosi sie konsekwencje, Bog stworzyl ten swiat i nadal mu prawa, wedlug nich powinnismy zyc, w tym twoja wola

Gość gość
Istna załamka nie chcę Cię obrażać, ani nic. Z ciekawości zapytam, ile masz lat?

Gość istna załamka
dlaczego zwykli obywatele ktorzy robia i sponsoruja to wszystko nie maja prawa sie wypowiadac???? to mnie najbardziej wkurfia

Gość gość
ale sąd boży jest po śmierci i wtedy karze a nie za życia. dał wolną wolę, żeby mógł karać po śmierci.

Gość gość
Niemal pewne że wojna będzie ale z głupiego powodu USA wysłało okręty na morze czarne, a ruscy prowadzą intensywne ćwiczenia rakietowe, więc prochu będzie co nie miara może Grenlandia będzie dobrym miejscem do życia. Dlatego stosuję się prostą metodę : idziemy do agencji pracy wysyąłjącej za granice i łapiemy się do roboty za największe grosze, wtedy mamy wyjazd np. w sobotę rano (tak jest w np,Ab Job Service i zwiewamy np. do Holandii na 2 miechy, już sporo moich znajomych tak planuje

Gość gość
Nawiedzeni katole, skończcie nawijać o czymś czego NIE MA!!!!

Gość gość
I wstąpił do nieba; siedzi po prawicy Ojca. I powtórnie przyjdzie w chwale sądzić żywych i umarłych, a królestwu Jego nie będzie końca. . przyjdzie dopiero a nie ześle kary. będzie sądzić a nie stosować odpowiedzialność zbiorową.