Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealniezakrecona123

ból

Polecane posty

Gość idealniezakrecona123

Witam. Dziś w nocy dopały mnie wymioty. wymiotowałam z 6 razy od 1 w nocy do teraz boli mnie brzuch, wymiotować mi się chce, ale już jak się zbiore do wymiotów to strasznie czuje już ból w żaładku aż do brzucha, i sie poddaje, bo czuje że już wszystko oddałam i nie mam czym. Do tego strasznie bolały mnie nogi, jest mi duszno...no i muli mnie wymiotować... Dodam tylko jeszcze, że ostatnio pozwoliłam chłopakowi na palcówkę no i obawiam się że to może być przez to;/ Mam 17 lat i głupio mi jest to powiedzieć mamusi.... Chociaż słyszałam w wiadomościach że panuje świńska grypa.. Świńska grypa jakie ma objawy?

Przy świńskiej grypie wystąpiła by biegunka, wychodzi na to, że to grypa ptasia.

A ja serio odpowiadam , ewentualnie wyciąg z fiuta albo maść na ból d**y zastosuj.

Gość gość
"Dodam tylko jeszcze, że ostatnio pozwoliłam chłopakowi na palcówkę no i obawiam się że to może być przez to;/" Ja/pi/er/do/lę dziewczyno jestem od ciebie tylko starsza o rok,a w życiu nie przyszła by mi taka głupota do głowy.. hahaha nie mogę ze śmiechu. Chyba masz 13,a nie 17 ....

przecież to prowo, nie można być aż tak głupim....

Gość Mroczny Rycerz
E tam zaraz grypa od palcówki . Może masz zwykłego raka żołądka ? To ,że masz 17 lat absolutnie Cie nie dyskwalifikuje .