Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa nie cierpiąca zwłoki

Polecane posty

Gość gość

Otóż od kilku tyg mam fb i moj znajomy tez ma i teraz ja bym chciala go miec w znajomych ale ja go nie zaprosze bo chce zeby on to zrobil i mamy razem paru znajomych wspolnych i ja teraz robie wszysyko zeby on wiedzial ze ja mam fb wiadomo dodaje komentarze do zdjec tych wspolnych znajomych zyczenia na ur itd itd i robie wszystko zeby mnie zaprosil TERAZ PYT CZY TO ZADZIALA CZY MAM JEDNAK SAMA GO ZAPROSIC

Gość gość
uahahaha:-D

Gość gość
zaraz ,ale co do tego maja zwłoki?bo ja nie kumam,

Gość gość
Jesli nie jestes w jego typie i nie jestes ladna to raczej cie nie zaprosi na fb bo mu nie zalezy. To ze ty chcesz to troche za mało.

Gość gość
Nie wiem właśnie mamy razem 15 wspolnych znajomych i robię doslownie wszystko zeby mnie zaprosil bo bardzo mi na tym zalezy zeby go miec w znajomych a ja go nie zaprosze bo chce zeby to on pierwszy zrobil a w razie bede mogla mu wypomniec ze to on mnie pierwszy zaprosil a nie ja go i ze to on mnie chcial miec w znajomych a nie ja go rozumiecie a swoja droga taka mala informacja czy jestem ladna tak bo kiedys sie we mnie zakochal i mysle ze nadal mu to pozostalo bo przy mnie bardzo dziwnie sie zachowuje patrzy sie maslanymi oczami usmiecha mowi czrsc itd itd wiecie te sprawy :-) PS--- JAK MNIE ZAPROSI TO DAM ZNAĆ TRZYMAJCIE KCIUKI :-)