Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropna sytuacja w tramwaju

Polecane posty

Gość gość

Jechalam do biblioteki i jakis obcy facet zaczal ni stad ni zowąd komentowac (roznawial sam ze soba) mój wygląd i ewidentnie o mnie mówić rzeczy typu ze kobiety maja latwiej. Ze pojdzie taka i zarobi dupa, ze traktuja facetow jak popychadla itd. Obrażam mnie mówiąc ze pewnie mi sie wyfldaje jak jestem taka ladna ze inni to gorszy sort i maja mi uslugiwac:( Strasznie sie czulam skrepowana i nie wiedzialam co zrobić, czy sie klocic czy nie:(

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
Mialam na sobie czarne woskowane rurki, biala koszule wpuszczona w spodnie i szary plaszcz. Do tego kilkucdntymetrowe czarne skórzane koturny. Na codzien robie sobie lekki makeup-ujednolicona cera pidkladem, przyciemnione brwi i wytuszowane rzęsy. Ale co to ma do rzeczy?

Gość tyturur585r85r85r884e84e84e88e
ja myśle że to był jeden z facetów piszących na kafeterii to tutaj sypią takimi mądrościami i wyzywają wszystkie kobiety od dziwek pewnie prawiczek :classic_cool: nie przejmuj sie starym ćwokiem

Gość gość
co cie obchodzi jakis obłąkany idiota, bo myślę że smialo mozna go w ten sposob nazwac skoro mowi do siebie jednoczesnieoceniajac innych popozorach

ale szczerze mi też byłoby głupio kiedyś jedna stara baba czepiała sie mojego wyglądu,że mam brzydkie kolczyki,że to czy tamto to sie z nią kłóciłam ale nie zwyzywałam jej nie wiem co najlepiej w takiej sytuacji zrobić...chyba po prostu olać,facet ewidentnie ma coś z głową. Co by dało przekonywanie go jak sie myli... można mu tylko współczuć doświadczeń z kobietami. Ale tak na pewno dobrego wrażenia nie zrobi taa pójdzie i zarobi d**ą...no debil po prostu.

Gość gość
czas rozejrzec sie za autem

nie wiem czy to prowo,akurat takie sytuacje sie zdarzają ja często trafiam na baardzo specyficznych ludzi w tramwaju czy autobusie gadanie do siebie/do mnie/do całego tramwaju dziwnych rzeczy jest na porządku dziennym. Tylko na szczęście przeważnie nie jest to żadne obrażanie,chyba że polityków jakbym opisała tutaj niektóre teksty takich ludzi też byście myśleli że to prowo

Gość gość
Dzięki ze mnie rozumiesz. To wlasnie nie jest prowokacja:( Wuem, ze niby trzeba to olać ale strasznie glupio sluchac takich rzeczy. Dzięki ze mnie rozumiesz

Gość gość
Ty sobie żartujesz. On mówil o mnie tak jakbym nie umiala inaczej zarobic niż prostytucja. Poza tym nawet jeśli padlo slowo kadna to mialo mnie ono raczej obrazu c niż skomplementowac!

wiem,że głupio :( obyś szybko o tym zapomniała teraz nie ma co rozpamiętywać

nie wiem,ja bym sie poczuła źle w każdej sytuacji,gdzie ktoś by mnie chamsko potraktował. Co z tego,że powiedział że jest ładna,skoro zaraz jej zasugerował,że jest d***** i na pewno nie szanuje innych i ma łatwo w życiu...tak jakby uroda miała o tym decydować. Jeśli każdy by miał taki stosunek do ładnej kobiety to szczerze wolałabym być pasztetem przynajmniej nikt by sie nie czepiał i nie oskarżaliby o k***wstwo i podłe zachowanie.

Gość gość
"współczuje panu,skoro ma pan takie przykre doświadczenia z kobietami i czuje sie pan przez to gorszy i swój żal przelewa na innych"

Gość gość
nie,na szybko ciężko byłoby coś wymyślić. A jakby sie odezwać to dalej by atakował i byłoby gorzej. Lepiej sie odsunąć od kogoś takiego

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za dobre slowa. Macie racje ze to byl jakis psychol:( Trzymajcie sie

Gość gość
Lady na pewno nie chodzili mi o mina urodę. Jestem zadbana ale nie zadna piękność. Myślę ze zwyczajnie mial zly humor i przyczepil sie do pierwszej lepszej osoby i padlo na mnie:(

Gość gość
Ty też się trzymaj 🌼 na moją koleżankę kiedyś facet napluł na ulicy :O

Gość gość
autorko wstaw stylizację, zobrazuje to nam sytuację.I podaj obwód w pasie i rozmiar stanika.