Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy będe w ciąży

Polecane posty

Gość gość

cześć kochałam się z facetem 1 dzień po zakończonym okresie kochaliśmy się bez zabezpieczenia 2 razy był wytrysk po 20 godzinach zażyłam tabletke escapelle czy będe w ciąży

Gość gość
Chcesz się ****** bez zabezpieczeń i nie być wciąży.Tak postępują tylko chore umysłowo.

Gość gość
Były to prawdopodobnie Twoje dni niepłodne, do tego wzięłaś escapelle, więc nie musisz się martwić. Na przyszłość zabezpieczajcie się, dobrze by było gdybyś wyznaczała sobie też fazy cyklu. Wtedy w razie będziecie wiedzieć czy może dojść do zapłodnienia czy nie. Fajne i niedrogie są mikroskopy owulacyjne np Afrodyta. Sama korzystam i mogę polecić.

Gość gość
dziękuje za odpowiedz mówisz żeby raczej się nie martwić mówił że wytrysk nie był w śroku ale za drugim razem sie nawet nie umył po pierwszym stosunku

Gość goska89
Dobrze, że wzięłaś pigułkę po. W takiej sytuacji już nie powinnaś się martwić, gdyż jest bardzo duże prawdopodobieństwo zadziałania pigułki po ;)

Gość gość
właśnie w 5 dzień od stosunku mam delikatne krwawienie mam sie martwić że będe w ciąż

Gość gość
krwawienie jest spowodowane tą pigułą. I najlepiej przyjmij je jako okres bo za 3 tygodnie będziesz tutaj płakać dlaczego nie masz jeszcze okresu.

Gość gość
jak mozna nie myc sie po seksie i roochac sie drugi raz.. ale brudas :o

Gość gość
naszczęście to nie mój facet za dużo alkoholu i stało się ale czasu nie odwróce niestety

Gość gość
jutro ide na pobranie krwi mam nadzieje że nie będe w ciąży boje się