Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częste mycie skraca życie czyli czy to oby nie przesada?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety pomóżcie bo może temat i śmieszny ale i denerwujący przy współżyciu. Czy wy też tak macie że jak zaczyna robić się miło to biegniecie do łazienki i się myjecie przed stosunkiem? Strasznie u mojej kobiety mnie to irytuje. Nie dość że kąpie się rano i wieczorem to jak się zachce sexu to też musi iść się umyć i mi często przechodzi bo ile można? Czy tam przez 4 godziny śmierdzi? Dodam że ciągle mnie się pyta czy czasem nie śmierdzi. Mnie to tak wkurza bo takich pytań pada ok 6/7 dziennie. Kurcze kobieta ma 24 lata a takimi pytaniami wszystko mi opada.

Gość gość
ja się męża nie pytam, ale tak, przed każdym stosunkiem idę się podmyć, mimo, że prysznic rano i wieczorem

Gość gość
dodam, że myje sie dlatego że mam grzybice pochwy od lat i cały czas wycieka mi biała wydzielina :(

Gość gość
A ja myślałem że to z moją kobietą jest coś nie tak a to widzę że jest normalne

Gość gość
ciesz się że jest czysta , a nie tam że przesadnie się myje chyba nie chciałbyś żeby capiła ....

Gość gość
Ale ja np. nie potrzebuje myć się rano i wieczorem i powiem szczerze nie capie jak co niektórzy faceci. Wogóle z moim ciałem jest o tyle ciekawie że się prawie wcale nie pocę musiałbym mieć jakiś intensywny wysiłek...

Gość gość
Odnowię wątek bo jest identyczny jak u mnie. Nie dość że kobieta myje się z 2/3 razy dziennie to przed każdym sexem którego prawie nie ma też. Dzisiaj rano po śnie naszła mnie ochota, zrzuciłem jej majteczki i co usłyszałem idziemy się wykąpać. nosz cholera jasna po nocy? Człowiek nic nie robił nie zapocił się i mam iść się wykąpać? I od razu mi przeszło + wybuchła mała awantura. Co na to poradzić? Bo szczerze nie wiem jak by to wyglądało jakby się zachciało czegoś w aucie. Naprawdę masakra.

Gość gość
Nie lubimy śmierdzieć jak spocone lochy

Gość gość
Zapach chcicy też podnieca .....oj bardzo samicę i samca..

Gość gość
Ale ja czegoś nie rozumie.... przecież np. ona nie śmierdzi tym bardziej wykąpać się o 23.00 a o 8mej chcieć coś zainicjować to gdzie tu się spocić i śmierdzieć?

Gość gość
Po co ktoś wykupił połowę tej reklamy a gdzie druga połowa tej pupy

Gość gość
Odpowie mi ktoś

Gość gość
;-)ccm....

Gość Marika121212
Kobiety są bardziej czułe na punkcie higieny szczególnie rąk, mycie mydłem antybakteryjnym to u mnie standard. Kąpiel przed spaniem po seksie też.