Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nie daję rady

Polecane posty

Gość gość

Mój chlopak z którym spotykam się od roku mnie oklamuje. On cały czas utrzymuje kontakt ze swoją byłą dziewczyna. Zawsze powtarzał że nie chce jej znać, a dziś się dowiedziałam że regularnie piszą smsy, dzwonią do siebie i spotykają się. On twierdzi że są tylko przyjaciółmi. Widujemy sie w weekendy, mieszkamy daleko od siebie. Ona nawet jej nie powiedział że jest ze mną. To wszystko takie skomplikowane... Mieliśmy brać ślub, razem zamieszkać.... Wszystko się posypało... Nie mam już siły. Doradźcie mi coś... Nawet nie mam kogo o radę zapytać

Gość centacentar
Nie wiem. zabić to za mało...

Gość gość
Kolejna bezsenna noc

Gość gość
No co ? Daj sobie spokój .Nie liczy sie z Toba teraz a co byloby po ślubie ? Nie zmieni się ..

Gość gość
Cały dzień miałam zmarnowany. Nie jestem w stanie pozbierać myśli, mam ogromny mętlik

Gość gość
Masz rację... Ale wiecie jak to boli? Po długim czasie w końcu uwierzyłam w miłosc... I po co to wszystko było

Gość gość
Kochana ,nie Ty jedna .Świat fiksuje .Miłość taka prawdziwa to rzadkość .. Chciał dwie sroki ciagnąc za ogon ... Zapomniesz ....czas naprawdę jest najlepszym lekiem .

Gość gość
Wiem że kiedyś ból będzie mniejszy. Kocha a nie chce zrezygnować z tej drugiej? Powiedziałam mu dziś że ma raz na zawsze zniknąć z mojego życia.

Gość gość
Trzeba yło go spytać ; czy gdybys Ty spotykała sie ze swoim bylym to czy by tenstan rzeczy akceptował ? Moze zastanowi sie co stracił .Jesli nie ,to nie zaluj .Nie był widocznie Ciebie godny...

Gość xxantixx
Najgorsze momenty zawsze trzeba przeżyć każdego dnia będzie lepiej i łatwiej

Gość gość
Na pewno byłaby awantura. Przecież tylko jemu wolno takie rzeczy robić. Jemu wolno mnie ranić. Zastanawiam się gdzie w tym wszystkim jestem ja... Moje uczucia...

Gość gość
No to po co Ci taki pan i władca ? Dziewczyno podziekuj mu za wredność i nie wracaj do niego w takim razie .Niech zwiaze sie z tamtą .I niech tamta oszukuje .Nie Ciebie .

Gość gość
Ja już do niego nie wrócę. Nie potrafię z kimś takim żyć, patrzeć na niego i udawać, że wszystko jest ok. Zawsze tłumaczyłam sobie każde jego przegiecie, ale juz koniec wybaczania. Napisałam ponieważ chciałam się upewnić czy ze mną wszystko ok, czy przypadkiem nie przesadzam

Gość gość
Nie przesadzasz ,Z Toba wszystko ok .Myslał ze natrafił na naiwną ale widac sie przeliczył .Powodzenia Ci zyczę .Głowa do góry ,po burzy wychodzi słonce :-D Trzymaj się dzielnie .

Gość gość
Dziękuję Ci :-* W końcu ktoś mi powiedział, że to nie moja wina.

Gość gość
,Nie ma za co dziekować :-*

Gość gość
Oczywiście, że jest :-) nie każdy tutaj potrafi doradzić bez złośliwości