Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszeliscie? Zjednoczone Emiraty Arabskie znosza wize dla Polakow!

Polecane posty

Gość gość

Od 22 marca Polacy beda mogli podrozowac do ZEA bez wizy! Nareszcie! Bedzie mozna sobie wyjechac na urlop bez aplikowania i placenia o ta glupia wize :) Super wiadomosci :) :)

Gość gość
juz szykuje burke !

Gość gość
Trzeba być nienormalnym, żeby cieszyć się z ułatwionego wyjazdu do arabów. Zaraz polaki cebulaki się odwdzięczą i będziemy mieli zalaną Polskę przez to ciapate g***o.

Gość gość
Arabusy beda miec ulatwiony wjazd po swieze biale miesko :D Aplikowanie o wize bylo proste, tanie i nikomu nie odmawiano wiec cieszyc sie nie ma z czego bo dziala to w dwie strony i teraz dzicz z ZEA bedzie sie panoszyc w Polsce. A glupich zlewow zawsze jest dostatek :D Pol Polski zaplodnia swoimi kolorowymi bekartami.

Gość gość
Super tylko nikt nie chce tam jechać! I pewnie dlatego znieśli. Do USA jakoś nie chcą znieść.

Gość gość
do USA to jechalo sie 20 lat temu, dzisiaj przy tym stanie dolara to juz lepiej do Czech jechac.

Gość gość
"Super tylko nikt nie chce tam jechać! I pewnie dlatego znieśli. Do USA jakoś nie chcą znieść." Hahaha jako sprzataczka albo pomywaczka garow nie masz szans na wyjazd do Emiratow. Tam polskie slugasy nie wyjezdzaja tylko ludzie wyksztalceni, z kwalifikacjami, np.inzynier, architek, specjalista IT.... Tacy ludzie moga tam zarobic gruba kase i pelno tam obcokrajowcow zajmujacych takie stanowiska. Ty sie tym nie przejmuj. Dla ciebie zmywak i szorowanie kibla w UK :D X "Zaraz polaki cebulaki się odwdzięczą i będziemy mieli zalaną Polskę przez to ciapate g***o" ZEA juz jest albo wkrotce bedzie w Schengen Area wiec wyjazd do Europy bedzie dla nich w pelni legalny. I teraz odpowiedz mi robaczku, bo jak zapewne domyslam sie w ZEA nigdy nie byles, po co to "ciapate gowno" mialoby zwalac sie do Polski, skoro dla nich Polska jest krajem biednym, bez perspektyw? Mieszkancy zea nie wyjezdzjaa w celach socjalno-zarobkowych po Europie tak jak Polaczki :D Oni maja rope i kase i siedza u siebie. Ewentualnie w celach turystycznych gdzies jada, ale skad Polaczki moga o tym wiedziec 🖐️

Gość gość
Nie poleciałabym tam, nawet gdyby płacili za przybycie...

Gość ja nie przepadam za krajami
arabskimi ale tam polecialam i bardzo mi sie podobalo - bylismy 5 dni w dubaju i naprawde bylo super. Polecam wszystkim. A wczesniej jak byly wizy to tez jakiegos wielkiego problemu nie bylo bo wszystko zalatwialo sie przez net i nigdzie nawet papierow nie bylo trzeba wysylac

Gość gość
Do goscia 07:54 A po co ci burka w Zjednoczonych emiratach arabskich? :D :D

Gość gość
a co ? arabki juz tam w cywilizowanych ciuchach chodza ?, zniesli im burki ? :D

Gość gość
ty z 10.41 ciezka debilko Tam polskie slugasy nie wyjezdzaja tylko ludzie wyksztalceni, z kwalifikacjami, np.inzynier, architek, specjalista IT.... --- a kto tu pisze o wyjezdzie zarobkowym ty ciemna ciapacka maso ? ??

Gość gość
Ciapackie zlewy juz maja mokro w gaciach, jyz widza siebie jak ciemny arabus je roocha i utrzymuje. D***** w****** z Europy, bez prawa powrotu.

Gość gość
"a kto tu pisze o wyjezdzie zarobkowym ty ciemna ciapacka maso ? ??" Hahaha u ciebie i wyjazd zarobkowy i wyjazd turystuczny odpada. Nie stac cie :D A ciapacka masa to cie wykluła z vaginy, ale wczesniej niestety zapomniala wyskrobac 🖐️

Gość gość
Nie chodzilo mi o Arabki. Pisalas przeciez o sobie :Mam szykowac burke? Wiec odpisalam po co ci burka z Emiratach? No ale widze ze pytania nie zrozumialas...

Gość gość
ROR idz ciapusowi z********a a przy okazcji i niech ciebie ujezdzi, bo widze znowu pelna jadu jak suka tu przylazlas :D znasz ta piosenke ? ... i choc padalo choc bylo slisko to sie przywloklo to swiniorzysko ... To o tobie ROR :D

Gość gość
a co to za p***b z 10.41 ? syndrom niedopchniecia przez smolucha ?

Gość gość
wsiuki mysla ze emiraty to burki hahhahaha tak to jest jka sie na tanie wakacje jezdzi tylko

Gość gość
ja tam polek nie tykam bo mnie na zygi sciaga ja sobie pomysle ile wedrowniczow przez nie przejachalo. Dla mnie mogliby dla polek zorbic obozy zaglady na antarktydzie. szmaty i d*****.

Gość gość
Wez Ukrainke albo Rosjanke przeciez one to takie nieskalane dziewice... A o innych to mozesz niestety tylko pomarzyc :)