Kasia2808 0 Napisano Marzec 7, 2014 Witam . Wczoraj dodalam nowy temat z moim PCO. Od zawsze mam nieregularne, ale juz sie spoznia okolo tygodnia. Przy pco to normalne, ze moze sie dlugo spozniac nawet jak sie bierze regularnie tabl.Clomifen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinkaaaaa15151515 Napisano Marzec 7, 2014 ja mam pcos juz od 4 lata lecze sie duphastonem teraz dostalam na wywolanie luteine . staram sie z mezem o dziecko juz 3 lata i nic z tego ale znam kobiety ktore zachodza w ciaze po kilku miesiacach z ta choroba . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 clomifen to clostylbegyt? jeżeli była owulacja to nie powinno się tyle opóźniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Martwie sie, bo dzisiaj mam 41 dzien cyklu.Temp.37.1 Przy takich dluugich cyklach to ja nigdy nie zajde w ciaze :( Co masz na mysli mowiac, ze jezeli byla owulacja to nie powinna sie tyle spozniac ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Tak, to ten sam lek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 od owulacji to absolutny max 18 dni do krwawienia. Jak jest więcej to na 99% ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Nawet jak sie ma nieregularne miesiaczki i pco? Tyle, ze moj lekarz chyba by nam powiedzial jezeli w lutym byla by owulacja, powiedzial tylko:poprawa jest, prosze w nastepnym miesiacu brac kolejne tabl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 no to była owulacja czy nie było, co to znaczy poprawa jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Chyba nie . Bo jezeli w 12 dzien cyklu ginekolog zauwazyla by ze pecherzyki ladnie rosna i pekna w jakies dni, to by powiedziala. Ale chyba nie pekly, skoro nic nie mowila i kazala brac kolejne tabl. Ale ja i tak zawsze wierze, ze byla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Poprawa taka, ze jajniki powoli ruszyly ... Pecherzyki urosly ale jeszcze malol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 aha, no tak bywa, za którymś cyklem (2-3) urosna i pękną i wtedy od owulki ok 14-16 do krwawienia, gdzieś widziałam że 18 ale to maks. Jak nie miałaś owulacji to "normalne" że się okres spoźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 ale temperature masz podwyzszona. Nie prosciej byloby zrobic test i wiedziec na 100%, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Poczekam jeszcze pare dni, moze Ciotka z Ameryki jest juz na zakrecie a ja panikuje :D No to jezeli 12 dnia bylam na usg, a owulacja jest miedzy 14-16 dniem cyklu, to miesiaczka i tak powinna byc. Bo niby czemu moze sie spozniac skoro nie bylo owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2014 jesli byla owulacja, staraliscie sie i okres sie spoznia to ciaza jest prawdopodobna. Testy nie sa drogie a na pewno by Cie taki uspokoil. 12 dni to juz sporo. daj znac co dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2014 i jeszcze cos... wyczytalam ze w przypadku ciazy zaleca sie przyjmowanie progesteronu po leku ktory bierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2014 Poczekam jeszcze kilka dni.Moze sie zbliza, a ja jak zawsze panikuje, a testu nie chce robic bo z moim szczesciem to jak zawsze bedzie I kreska ;P Zrobie we wtorek. Tzn.moze i byla owulacja, my za bardzo sie nie staralismy.Bo tak jak wspomnialam, moja gin.mowiac nam, ze mam brac kolejny raz clomifen, miala na mysli, ze w tym miesiacu sie nie uda.Kochalismy sie jak zawsze, nie pamietam w jakie dni ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2014 no nic, sytuacja ta sama. brzuch troche boli, jajnik kluje, miesiaczki brak jutro z rana zrobie test, bede wiedziala co jest grane czy jestem w ciazy czy to poprostu najzwyklejsze normalne u mnie spoznienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 spoznia sie juz dlugo wiec moze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 To zrób ten test! ;-) i powiedz ile kreseczek ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 nie musisz czekac do rana... mozesz zro bic o dowolnej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2014 i jak? test zrobiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2014 I kreska . Miesiaczka jest. Od jutra zaczynam brac podwojny clomifen. i 24.03 na usg :) moze ten miesiac bedzie do staran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2014 A jest moze ktos kto ma PCO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach