Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katar u dwumiesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie

Gość gość
Idz do lekarza. Tez to wlasnie przerabiam i tez mam dwumiesieczna corke.bylam lekarka oskuchala mala, a ta wazne ,zajrzala w gardelko i orzekla ze to katar:-) dostalam nasivin soft, cebion - czyli wit. C w kropelkach i tyle. Ale u takich malych dzieci infekcja szybko lubi sie rozwinac takze nie lecz dziecka na wlasna reke, na tl jeszcze przyjdzie czas:-)

Gość gość
Ale ja byłam u lekarza w poniedzialek dostałam te same leki co ty ale dalej ona ma katarek czy to nie za długo?

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
Też chciałabym wiedzieć

Gość gość
jak ma zatkany nosek to możesz maścią majerankową posmarować pod noskiem, żeby ułatwić oddychanie. możesz też powiesić pieluszkę wilgotną na szczebelkach lozeczka - nawilzysz powietrze i tez pomożesz w oddychaniu maluszkowi.

Gość gość
A teraz grypa panuje

Gość gość
Katar to nie grypa, wogole w przypadku grypy rzadko kiedy katar jest

Gość HonorataAa
Gdy moje trzymiesięczna Julka miała właśnie taki katar to nie stosowałam żadnych kropli do noska, a stare dobre sposoby, czyli maść majerankowa pod nosek i olejek sosnowy na kołderkę. Na szczęście pomogło. Możesz również wykorzystać kilka sposób stąd: http://www.mamazone.pl/artykuly/male-dziecko/noworodek/2014/katar-u-noworodka.aspx My najbardziej lubimy leżeć na brzuszku :D