Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy związek???

Polecane posty

Gość gość

Witam. "Jestem" w związku od 7 lat. Niedawno zamieszkaliśmy razem. Nasze życie układało się w miarę ok. Choć zawsze były sprzeczki o jego podejście do używek (alkohol, marihuana). I w pewnym momencie pojawił sie ON. Nigdy wcześniej nie przyszło mi nawet do głowy, że mógłby pojawić się ktoś inny w moim życiu. Długo opierałam się temu uczuciu, ale w końcu nie wytrzymałam. Spotykamy się, jest nam ze soba dobrze. On chce zebysmy byli razem. Ja też tego chce, ale tak ciezko mi zostawic mojego chlopaka. Nie wiem tak naprawde kogo kocham... Jest to straszne uczucie. Jestem okropnie niezdecydowana, nie umiem podjać decyzji... Dodam jeszcze, ze zawsze myslalam ze z moim chlopakiem jest mi dobrze w łóżku. Dopiero gdy poznałam Jego wiem co to jest prawdziwy seks. A to jest dla mnie wazne w zwiazku. I co robić?

Gość gość
nie miałabym dylematu miedzy porzadnym facetem a cpunem i pijakiem

Gość gość
Wlasnie o to chcodzi ze on bardzo zmienil sie dla mnie. Czasem mam wrazenie ze pod presja tej sytuacji to ja sie zbyt czepiam jego. I boje się tez tego ze w przyszlości bedzie tak jak kiedyś. Zwłaszcza gdy pojawią sie dzieci i wtedy bedzie wiedział ze jestem już "jego".

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY