Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magazynier

Robię zapasy wojenne w piwnicy

Polecane posty

Gość gość
warto mieć latarki ledowe z prądnica napędzaną ściskaniem

Gość henio z reklamy tesco
ja biore tylko dwie pary kalesonów,,jak na sybir nas wyślą to przynajmniej klejnoty mi nie zmarzną;)

Gość gość
noz cholera jasna,wszyscy biora puszki i latarki a kondomy to co?chcecie sie sie mnozyc w piwnicach czy bunkrach?:Oja juz kupilem 6 kartonow u kondomami,wazne do 2046

Gość gość
posiadanie kondoma karane będzie kastracją, skoro nie chce się rozmnażać to jego wybór. populację ludzką trzeba będzie odtworzyć! miliardy zabitych to nie ma to tamto! posiadanie mniej niż piątki dzieci w wieku 20 lat karane będzie zmniejszeniem racji żywnościowych

Gość pomozciemizrozumiec
wytlumaczcie mi prosze czemu ludzie w obawie przed wojna robia jakies zapasy i chowaja sie w bunkrach/piwnicach zamist wyjechac??? australia, poludniowa ameryka, kanada...nie rozumiem. jesli ja zauwaze ze dzieje sie cos powaznego to najzwyczajniej w swiecie opuszcze kraj i w d***e mam dobytek, liczy sie zycie moje meza i dzieci.

Gość gość
a ty myślisz że jak uciekniesz do autralii to coś pomoże? wojnę atomową i zimę atomową po niej (kilkunastoletnią) przetrwać uda się tylko nielicznym ze schowanych w bunkrach z zapasami. w norwegii jest bunkier z gromadzonymi zapasami nasion wszystkich roślin i zarodkami zwierząt. one też zginą i jeśli uda się przeżyć to życie na lądzie trzeba będzie odtwarzać albo czekać parę milionów lat aż znowu z morza wyjdzie.

Gość gość
no wlasnie dlatego jak juz sobie zalatwiam rosyjski paszport i zamieszkam w Moskwie.Putin nie bedzie sral we wlasne gniazdo.k***a po co ja to napisalam,rosykskie sluby wywiadowcze pewnie juz dawno przejely kafe:O

Gość zima atomowa
w moskwie jest najwięcej miejsca w schronach i moskwa ma rakietową tarczę ale będzie jednym z głównych celów na świecie

Gość gość
mowcie mi Tatiana Andriejewna Konstantinowa,i paszport wlasnie doreczyl mi czlowiek w czarnym plaszczu i rajstopach na glowie.nie chcial sie przedstawic:(

Gość PREPPER
Przygotowanym trzeba być zawsze. Nie tylko na wojnę, ale np. na katastrofę naturalną albo mega kryzys czy hiperinflację. Żywność, o której piszecie to tylko część. Pamiętać trzeba o medykamentach, środkach higieny osobistej i broni. No i trzeba jeszcze się tym wszystkim umieć posługiwać.

Gość ssspanikowana
Preper- no i po co odkopujesz? :D nie lepiej było odpisać na mój temat? :D Ja mam już zapasy. Zgodnie z czyjąś radą zrobiłam własne schowki w okolicy i tylko jak coś się zacznie dziać- ja spiertalam w dzicz. :classic_cool: A wy sobie zdychajcie z głodu w waszych małych mieszkankach ;)