Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość

Jutro dzień kobiet, kolacja z narzeczonym. A tu niestety okres :O Przeszkadza Wam seks podczas okresu? Wiem, że zdania są podzielone. Pytam normalnych facetów, a nie dewiantów. Bo wiem, że są tacy ''mężczyźni" którzy uprawiają seks tylko podczas okresu bo ich to kręci :O Czy brzydzi Was to, czy raz od święta (dosłownie :P ) Wam to nie przeszkadza?

Gość gość
Fuuuuuj

Gość ghfre
nie wiem , nigdy nie uprawiałem seksu.. A to podczas okresu kobiety mają ochote ? Myslałem ze je głowa wtedy boli i jest im gorąco

Gość gość
Mają. Te normalne. Tzn ja mam, nie wiem jak inne :P To już w sumie koniec prawie okresu, ale mimo wszystko. Jeśli dla niego to miałoby być mało przyjemne to skupię się tylko na nim :) Dlatego pytam facetów co o tym sądzą :)

Gość gość
ja w pierwsze dni okresu nawet dotknac sie nie dam i odczuwam niechęc do faceta wtedy, jezleli bym nawet probowal skonczyloby sie totalna awantura, mam silne bole i ledwo wtedy zyje, anie zeby jeszcze mnie meczyl swoim pomyslami.

Gość gość
Niechęć do faceta? :O No mnie też boli w pierwszy dzień. Jutro to już końcówka będzie... Wiadomo, że przez te pierwsze trzy dni no to już by była przesada... Ja pytam o końcówkę.

Raz spróbowałem. Tak od święta właśnie. Po wszystkim zgodnie doszliśmy do wniosku, że to jednak był głupi pomysł. :P

Gość gość
Niewidzialem jeszcze cipki, nieznam sie natym:-(

Gość gość
Czyli nie pozostaje mi nic innego jak zajęcie się nim tylko :( Też tak myślałam... Ale wolałam zapytać, bo potem bym sobie nie darowała :D