Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mnie nauczyły złego

Polecane posty

Gość gość

W zasadzie nie wiem czy mam im dziękować czy raczej żałować... ale od początku, wszystkie moje znajomości bliższe z kobietami to seks maks na 4 randce, seks układy, dziwne propozycje i jakieś chore relacje np. związek gdzie laska na początku mówi że jak będę chciał ją zostawić to się nic nie stanie ale seksu nie odmawia, kolejna przez internet pyta się o szczegóły łóżkowe, w zasadzie od razu wyjaśniła że chodzi tylko jej o seks, kolejne dwie panny na dyskotece prawie mnie zg****iły przy moich znajomych!, jak by mogły to by ściągły mi gacie i swoje i krzyczały "bzykaj mnie", już nie mówiąc o zaczepkach i propozycjach zamężnych i zajętych pań w tym przyszłej panny młodej pijanej w trupa na wieczorku panieńskim! nie mam do was kobiety za grosz szacunku tyle mnie nauczyłyście, liczy się tylko seks i zabawa w każdym wieku, alkohol tylko to wzmaga, macie gdzieś mężów czy partnerów jak do takich osób mieć szacunek? i nie piszcie że każda taka nie jest, bo to że nie jest obecnie nie znaczy że nie będzie, kobiety są bardzo wbrew pozorom podobne w zachowaniach swoich.

Gość gość
A ty kim jestes korzystając z takich okazji? Byc moze kobiety które spotykasz zachowują sie w ten sposób, bo mezczyzni "nauczyli je złego".

Gość gość
pierdoły, nie każda taka jest i nie każda będzie po prostu masz pecha

Gość gość
weź jakieś leki, bo te twoje fantazje kupy sie nie trzymają :p

Gość gość
psychiatra ma wolne

Gość gość
tepaku chodzi o to, ze autor uwaza ze wszystkie sa takie xx z czego ma wybierac?:D

Gość gość
To widac w jakim towarzystwie przebywasz :(

Gość gość
to co, ma na oazę się wybrać?