Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinakrólik

przyznać się do zdrady

Polecane posty

Gość ewelinakrólik

.. swojemu facetowi? poradźcie. teraz zżera mnie sumienie, nie usprawiedliwiam się, ale to stało się po pijanemu, na trzeźwo nigdy bym tak nie postąpiła. do tego z jego bliskim kumplem :(

Gość gość
nie przyznawac nigdy w zyciu, niech cie zżeraja wyrzuty przynajmniej tego wiecej nie zrobił a Twój facet bedzie cierpiał bardzo długo

Gość ewelinakrólik
on by w to nie uwierzył... ale ja już nie mogę wytrzymać. na jakiejś tam innej imprezie po kilku piwach rozpłakałam się a mój facet powiedział, przyznaj się co zrobiłaś? co się stało? ale nie przyznałam się. już świruję. mam za swoje.

Gość gośćan
nie przyznawac sie. Niech to bedzie jednorazowy wybryk a Ty wiecej nie pij

Gość gość
Odejdź od niego ,Nie jestes warta jego miłości . Nie miał chlopak szczęścia ..:-(

Gość ewelinakrólik
mój chłopak też mnie zdradzał, widziałam jego rozmowy na gg z innymi, umawianie się itd. ale temat jest nie o tym. w dodatku tamten drugi nie odpuszcza :/

Gość 792319782
zwiąż się z drugim :)

Gość gość
a chociaż fajny miałaś seks? ja bym się nie przyznawała powiem tak chciałabym więcej .

Gość ewelinakrólik
nie chcę tamtego. po pijanemu może i mnie kręcił, ale nie na żywo. nie mój typ nawet. poza tym ma żonę i dziecko :( masakra, co ja narobiłam

Gość gość
po prostu zapomnij o tym co było, nie myśl i nie spotykaj się z tym drugim

Gość ewelinakrólik
seks był ale oralny. przyznam, że było zarąbiście, niestety jest o wiele lepszy w te klocki, niż mój facet, i ma większego.

Gość gość
Tym bardziej dajcie sobie spokój ze sobą ! Jeny ,i Wy to nazywacie zwiazkiem ? Chyba ze" związkiem zdradzaczy ",to tak .

Gość gość
Ewelina chyba ci sie nudzi :-P

Gość ewelinakrólik
staram się nie myśleć. niestety widywać z tamtym się muszę, bo jak wspomniałam, on jest dobrym kumplem mojego faceta i sam wymyśla preteksty spotkań, a to jakieś imprezy, wypady na pizzę, bilard czy piwko, a jak mówię, że nie chcę jechać, to mój facet się obrusza, że o co mi chodzi i co ja wymyślam :/ przecież mu nie powiem, że tamten się do mnie dowala.

Gość ewelinakrólik
nie mam na imię ewelina, to wymyślone pseudo

Gość gość
oczyswiście ze sie przyznac. ma prawo wiedziec z kim jest. ja bylam zdradzana i chcialam wiedziec. tylko te co sie puszczają zawsze piszą, żeby nie mówić :D

Gość ewelinakrólik
wiesz co, ja bym nie chciała wiedzieć, że mnie zdradzał. jakbym mogła cofnąć czas, to nie przeszukałabym mu kompa, nie rozpuściłabym wici w poszukiwaniu informacji na ten temat. teraz żyłoby mi się spokojniej.

Gość gość
a po co sie przyznawac? nie masz innych w zyciu zmartwien? wez sie za porzadki w domu, pokoj pomaluj, posadz kwaity, pograb liscie w ogrodku, rob cokolwiek i pusc w niepamiec taki wybryk, kiedys facet tez cie zdradzi i tez ci nie powie