Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 6 lat ZERO SEKSU

Polecane posty

Gość gość

pomózcie ..... mam problem . mamy 28 lat, 11 lat zyjemy razem, od 2 lat razem wynajmujemy mieszaknie. Kiedys byłam super laska a odkąd przytyłam zaczęłam sie siebie wstydzic , nie uprawiamy seksu od 6 lat....czy on moze mnie zdradzac ? czy da sie tak zyc ? czy on mnie zostawi ? ?

Gość BrzydkaOna
zarośła ci już mchem i paprociami:x:o

Gość gość
odchudź zad i nie becz. nie dziękuj

Gość gość
Ty tak serio?

Gość autorkatematu
tak na serio, to długi temat.... on jest typem sportowca , ja ksiazkowa, siedze w domu , do tego nie mam pracy ... przyjaciólka powiedziala mi ze powinna zawianc d**e w troki i wrócic do mamy , bo ona tylko patrzy jak ja gniije pod kocem , ze on zyje swoim zyciem , a ja jestem jak jego matka, gotuje mu , sprzatam .... zle mi po tym co mi powiedziala ....

Gość autorkatematu
odchudzam sie , byłam u dietetyka , tez przyjaciółka mnie namowiła , ale w ciagu 2 lat schudłam 4 kg.... nie mam żadnej motywacji , moj facet powiedział mi , ze dopoki nie bede wygladac jak kiedys , on mnie nie tknie , czuje sie fatalnie , wstydze sie siebie , nie moge patrzec na siebie

Gość gość
ile masz tej nadwagi?

Gość autorkatematu
duzo mysle ze ok 30 kg

Gość autorkatematu
on jest moim pierwszym i ja jego pierwsza

Gość gość
To jak wy wytrzymujecie ze sobą tyle czasu? Prowokacją ten temat pachnie na kilometr.

Gość autorkatematu
to nie jest prowokacja ... przysiegam ,,,, moja przyjaciółka mowi ze to toksyczny zwiazek , ze patologia . jestem załamana mi sie zyc nie chce

Gość BrzydkaOna
trzepie w tajemnicy, :]:D no chyba ze facet cixpa:x

Gość gość
Mnie zastanawia jak 28-letni facet wytrzymal 6 lat bez seksu...

Gość autorkatematu
kocham go , ale nie wiem jak ja mam schudnac zeby zaczał mnie pozadac , tyle mi powiedzial rzeczy .... jestem załamana. a jutro jest wyjscie wielkie , idzie z 2 0 osób wiekszosc nie znam, bede musiala sie pokzac swiatu , on sie mnie wstydzi

Gość gość
W takim razie czy on może Cię zdradzać... jeśli jest normalnym, zdrowym facetem, to przecież te 6 lat bez seksu na pewno by nie wytrzymał.

Gość autorkatematu
moja przyjaciółka mowi , ze on labo jest gejem albo ma jakas na boku skoro mnie nie bzyka.... ale moj K taki nie jest....

Gość gość
prowokacja

Gość gość
a loda mu robisz

Gość gość
jesteś leniwa jak cholera i jeszcze tutaj jęczysz, jeśli nie pracujesz to masz czas na sport a to jest najlepszy środek na nadwagę, niestety jeśli ci się nie chce ruszyć dupska do wysiłku to tucz się dalej, poświęciłaś *****nko dla żarcia i lenistwa to tak masz, niema typu książkowego, są tylko lenie i żarłoki, czytanie nie przeszkadza w byciu normalnym, facet dawno powinien kopnąć cie w tłuste dupsko wtedy może byś zadbała o siebie

Gość gość
jak ma cię bzykać toż to obrzydzenie bierze patrzeć na takie tłuste dupsko, bierz się do treningu to może sobie jeszcze p*****asz

Gość gość
nie robie mu loda, bo on raz mnie odzucil juz, wiec boje sie osmieszenia . to ni jest prowokacja dlaczego w takim razie ze mna jest ???

Gość autorkatematu
nie mam motywacji żadnej zeby schudnac, on nie docenia mnie, robie mu obiady, piore, co mam jeszcze robic ???

Gość gość
za dobrze masz loszko jakby cię w****** do roboty od razu byś zwaliła te nadprogramowe kilogramy :)

Gość gość
Pracowałaś kiedyś w swoim zyciu?

Gość gość
Moja siostra cioteczna ma 130 kg ma 2 dzieci zawsze była otyła mąż jej sporo mniejszy, nie wiem czy nadal się bzykają ale sytuacja jest identyczna ona nie pracuje...zajmuje się dziećmi on pracuje. Na takie doły forum nie pomoże tu potrzebny psycholog i zdrowa żywność .

Gość gość
dlaczego w takim razie ze mna jest ??? ::::::::::;;a jak myślisz, służąca też jest potrzebna, tak się chyba zapuściłaś że facetowi na twój widok nie chce stawać i chodzi do innej panienki, tam sobie p******* bo młodemu facetowi bardzo chce się ******* a ty bierz się za gary i sprzątanie, zrozumiano

Gość autorkatematu
pracowałam zawsze, od 5 miesiecy jestm na zasilku, szukam pracy , tez mnie to dołuj*****ardzo, jestem na jego utrzymaniu

Gość gość
wiec sama sie masujesz dla ulgi

Gość gość
Nie masz motywacji? Stań na wagę a potem spójrz w lustro.Podoba ci się to co widzisz? Nie? To rusz się zamiast się użalać. Odchudzaj się dla siebie. Ja wiem, najlepiej wymyslić 1000 powodów dla których nie możesz zrzucić zbędnych kg niż uczciwie przyznać - jestem leniwa. Kobieto, jesteś młoda a robisz wszystko co w twojej mocy by przegrać życie! Zamkniesz się w domu, bedziesz się objadać, dalej tyć i płakać nad swoim losem, a za 10 lat umrzesz na zawał. Tego chcesz?

Gość gość
Otyłość poza tym że nie wszystkue pozycje w seksie można oblecić nie powinna rzutować na resztę. Od 6 lat się nie bzykacie...a co 6 lat temu w ostatnim razie byłaś szczupła i z dnia na dzień przytyłaś?...nie p*****l głupot, pewnue sama go odstawiłaś a po kilku larach ubzdurałaś sobie że to jego wina.