Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 6 lat ZERO SEKSU

Polecane posty

Gość autorkatematu
przytyłam bardzo szybko , po traumie, zajadałam. Wiem, ze to moja wina. Sama na siebie nie mogłam patrzec i go odrzuciłam.Pózniej on nie zabiegal o mnie , schudłam dosc duzo, on powiedzial , ze dla niego to wciaz za malo, i nastapił efekt jojo. ostatni raz widizał mnie naga jakies 5 lat temu , zawsze ejstem w pełnym ubraniu ..... co ja mam zrobic , on mnie zostawi ???? chce jechac w wakacje do cieplych krajów , powiedzial zebym sobie ksiazki kupiła na czas jak on bedzie lęzec na plazy

Gość autorkatematu
znowu tu zagladam, po weekendzie czuje sie okropnie, on tańczyl z moja przyjaciołka

Gość gość
dalej nic nie rozumiesz, nie tutaj ale na jakieś ćwiczenia powinnaś chodzić, tutaj nic nie zyskasz a facet wreszcie kopnie cię w d**ę bo znudzisz się jemu nawet jako służąca, weź się za siebie i nie skamlaj kogo twój facet dupczy bo na ciebie już na pewno jemu nie staje, rób tak dalej to szybciej dostaniesz kopa

Gość gość
przecież twój maż sam jest sobie winien! nie powinien obniżać twojej samooceny i robić ci przykrości,takie sprawy sie inaczej załatwia czemu sie dziwi,że nie chcesz z nim sypiać skoro sam powiedział,że nie jesteś dla niego atrakcyjna? moim zdaniem nie Tylko Ty tu jesteś winna on też bez winy nie jest najlepszą zemstą byłoby wrócić do stanu atrakcyjności,odstrzelić sie i wtedy tego męża olać :D

Gość gość
najlepszą zemstą byłoby wrócić do stanu atrakcyjności,odstrzelić sie i wtedy tego męża olać smiech.gif:::::::::;;;;tylko że tego trzeba bardzo chcieć i wymaga to dużo wysiłku ale niestety to jest leniwe babsko i tak jest jej wygodnie, tylko brak ******** jej doskwiera, po za tym wszystko u niej ok