Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marooo

Dziewczyny przeczytajcie, naprawdę warto :)

Polecane posty

Gość gość
z chęcią bym z Tobą popisała ale mam 38 lat, pewnie takie Cię nie interesują

Gość gość
A czterdziestki zadbane cie nie kręcą

Gość gość
Marooo napisalam maila.

Gość gość
no no,zeby sie nie okazało ze bedziesz pisała z jakims tulipanem

Gość gość
ja 20 i jestem z małopolski, ale brzydkiego grubasa lub tak chudego,że się potyka o własne nogi(zazwyczaj tacy mają problemy ze znalezieniem dziewczyny) nie chce.. nawet nie bd sobie takim głowy zawracala.. a więc?

Gość jaaa ona
i przestraszył się!!!

Gość marooo
"ja 20 i jestem z małopolski, ale brzydkiego grubasa lub tak chudego,że się potyka o własne nogi(zazwyczaj tacy mają problemy ze znalezieniem dziewczyny) nie chce.. nawet nie bd sobie takim głowy zawracala.. a więc?" Odnośnie wpisu powyżej to jest myślenie stereotypowe, typu że jak ktoś pisze w Internecie, dokładnie na forum że chciałby się z dziewczyną zaprzyjaźnić to musi być brzydki, chudy bądź gruby i mieć problem ze znalezieniem właśnie dziewczyny. Powiem wam dziewczyny niekoniecznie a ja jestem tego przykładem, nie jest ani chudy ani gruby, bo lubię sport i trochę czasu poświęcam czy to na piłkę czy siłownię czy nawet tenisa. Brzydki też nie jestem, i nie piszę to po to bo mam jakieś mniemanie o sobie, tylko stwierdzam fakty. Nie szukam ideału ale dziewczyny przez duże D, która umie się poszanować, zna swoją wartość itd. Ograniczenia czasowe nie pozwalają mi pisać tutaj bez przerwy ale postaram się w miarę możliwości aktywnie uczestniczyć w tym wątku i zapraszam do zabierania dyskusji innych uczestników forum. Szybciej podałem swojego mejla. jeżeli ktoś napisze obiecuję że na każdego mejla odpiszę, może nie od razu, ale odpiszę.

Gość gość
A ja za młoda mam 15 lat i mi się chce co robić?

Gość gość
A ja młoda jak jagoda, heheh

Gość gość
Co niektòrym to naprawdę odbija !

Gość kkkkmala
Cześć! Również jestem z woj. podkarpackiego;) wydaje mi się, że na tym forum jest niewiele poważnych osób;) wchodzę tutaj czasem, żeby sobie przypomniec jacy ludzie potrafią być niesympatyczni:) ale nie ma się przecież czym przejmować to tylko forum;) życzę powodzenia:):)

Gość gość
No witaj, fajnie że napisałaś, na pewno jest nas tutaj więcej z Podkarpacia. Masz rację poziom tego forum jest naprawdę niski, a to ze względu że jest to forum anonimowe, nikt swojego wpisu nie podpisuje nazwiskiem, dlatego takie chamstwa tu wypisują. Składam również wszystkim Kobietom w dniu ich Święta najserdeczniejsze życzenia.

Gość marooo
Powyżej zapomniałem zmienić pseudo żeby było jasne.

Gość gość
maro cmoknij mnie w pęto ..naprawdę warto...:)

Gość gość
Co to jest pęto? Pytam poważnie.

Gość gość
What is this pęto

Gość gość
Cześć d****i

Gość marooo
Widzę że wypowiadają się również imbecyle umysłowe, które mają 20 cm. w łapie i myślą że jak napiszą tego typu komentarze co powyżej, oczywiście wiadome które, to pokażą swoją siłę perswazji i wpływu. Naprawdę szkoda czasu na takie wpisy i jak ktoś nic nie wnosi a ma zamiar pisać takie teksty, to niech sobie daruje i u siebie w rodzinie takie coś wprowadza. Naprawdę zachęcam do luźnej rozmowy ale zarazem poważnej. Z mojej strony chciałbym nawiązać kontakty przyjacielskie z osobami z Podkarpacie ale i z całej Polski, chociażby nawet na forum. Jak wam mija sobotni wieczór, jestem kibicem Realu a dziś niestety dla kibiców Barcelony nie ciekawe wieści, ich drużyna przegrała.

Gość marooo
Jutro Real wygra i powiększy przewagę do czterech punktów :P poznanski kwiatek polny; fajnie że dziewczyna interesuje się sportem, jeszcze ligą hiszpańską. Może bliżej określisz skąd jesteś, z jakiej miejscowości :)

Mielec :) ahhh teraz cala kafe bedzie wiedziec skad jestem :D jeszcze w gimnazjum jak bylam mialam hopla na pukncie pilki :) potrafilam wymienic wszystko, sklady druzyn, nazwiska trenerow, wyniki. teraz mniej ;) kochalam sie w Ebim Smolarku :D

Gość marooo
No to super, ja również bardzo interesuję się piłką, można powiedzieć od małego, a ulubionym moich piłkarzem był słynny anglik D. Beckham. Miałem na studiach kolegę z Mielca. Na mecze Stali Mielec wybierasz się nieraz:)

Gość gość
dla mie wzorem jest adam malysz

oj z polska liga to juz gorzej u mnie :) ale Stal jest teraz w II lidze i mysle ze w rundzie wiosennej sie wybiore na jakis ;) moj kolega dobry tez uwielbia Beckhama :) a co do Malysza.. mistrz, ale z kolei nigdy nie zdobyl zlotego medalu olimpijskiego tak jak Stoch ;) sorki ze olewam interpunkcje :)

Gość gość
A moze o seksie

Gość gość
Piszcie cos buraki poznanskie

Gość gość
:)

oj na tym forum to raczej mało normalnych osób jest :D a inteligentnych jeszcze mniej ;) lepiej poszukaj w realu

Gość gość
Cicho pasozyty!!!!!