Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kodeina. Kilka pytań

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię że nie jestem rozpieszczoną nastolatką która szuka przygód, więc darujcie sobie obraźliwe komentarze. Jakie działanie ma kodeina? Jest po niej tzw. faza? Czy jest łatwo dostępna? I możecie też opisać krótko morfinę? Próbowałam już acodin, ale miałam bad trip chociaż wzięłam tylko 5 tabletek. Tzn. kręciło mi się w głowie, gorączka, rozszerzone źrenice, przyspieszona akcja serca i czułam, jakbym umierała. Chciałabym spróbować aco znowu, ale co zrobić, żeby nie mieć bad trip'a? Odbiegam trochę od tematu, ehh... Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
do roboty szmato a nie kodein sie zachciewa

Gość gość
To nie był żaden bad trip tylko atak paniki, narkotyki nie są dla ciebie. :classic_cool:

Gość gość
Oho, dziękuje za miły komentarz :3 To moja sprawa dlaczego chcę to zrobić, tobie gów.no do tego :--)

Gość gość
Siemasz. Kodeina zadziała podobnie. Ja miałam przepisaną od lekarki, miałam brać dwie tabletki. No i był kosmos. Morfina to już grubszy rożek i ot tak jej nie dostaniesz. Działanie? :D Przeciwbólowe i usypiające, choć bardzo miłe

Gość gość
Kodeina jest metabolizowana w wątrobie do morfiny (ok. 10% dawki) i to głównie to odpowiada za high. O szczegółach poczytaj sobie na wikipedii, są też specjalne portale zajmujące się tą tematyką.

Gość shiki~
Hmm. Możecie podać przykład w jakim leku znajduje się kodeina? :) I ile na początek wziąć? Wzrost 160, waga ok. 49 kg.