Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 letni kawaler jest gorszy na partnera niż 30 letni rozwodnik

Polecane posty

Gość gość

tak uważam

Gość gość
A ja twierdzę, ze wręcz przeciwnie.

Gość kawaler gorszy 100 razy
bo do niczego sie nie nadaje

Gość gość
ale rozwodnik jest sprawdzony bo któras go chciała kawalera nie chciał nikt

Gość Kinky Boeing 777
Tak jakby jeden czynnik miał zaważyć nad wszystkim :D

Gość zszokofana
tak rozwodnik sprawdzony ale widocznie coś musiało być nie tak jeśli jest sam :) Nie dziele tego na takie kwestie, kawaler nie kawaler bo różnie bywa. Jestem 20latką której podobają się faceci własnie z 3 z przodu i co na pewno nie chciałabym żeby był prawiczkiem bo i tacy się zdarzają ale czy kawaler czy nie nie ma u mnie znaczenia.

Gość gość
ale rozwodnik jest sprawdzony bo któras go chciała kawalera nie chciał nikt X tak sie "sprawdzil" ze az sie rozstali, do tego w tak mlodym wieku to problem musial byc nie lada, a to znaczy ze zle wybrali a to znaczy ze nie widzieli czegos, kierowali sie czyms zlym, nie potrafili sie uporac itd itd itd

Taaa najlepiej rozwodnik z gromadką dzieci, sprawdzony jako mąż, kochanek i ojciec :D🖐️ Ahh te mądrości kafe 🖐️

Gość gość
Kawaler mogl byc w związku lub związkach, wiec też go ktos chcial.

Gość gość
Kazdy może popełnić błąd, ale dzięki doświadczeniu rozwodnik jest jednak lepszy. Przed kawalerem dopiero sa te błędy

Gość najgorszy material
to 30 letni facet ktory nigdy nie mial dziewczyny - poracha na maksa - to tak jak z dzieckiem ktore trzeba uczyc jesc i chodzic, nie bedzie nic potrafil w zwiazku i na kobietach sie nie zna, bylam raz z takim - TRAGEDIA !! tlumaczyc trzeba jak dziecku 2 letniemu NIGDY WIECEJ !takiej meki NNa stare lata kazdy ma jakies juz przyzwyczajenia a taki maminsynek nie potrafi byc partnerem mezem ojcem

Gość gość
Rozwodnik jest juz sprawdzony, w sensie ze jako partner na pewno sie nie sprawdzi. Kawaler sie sprawdzi, albo nie.

Gość najgorszy material
dodam jeszcze ze na poczatku jak kazdy kawaler bez baby gadal - jestem opiekunczy, uczuciowy, wierny, szczery, dbam o kobiete i szanuje ja, mily, troskliwy - a co sie okazalo? tak mu sie tylko wydawalao ze moze taki bedzie jak pozna w koncu kobiete, nawet nie wiedzial od czego ma zaczac, nie potrafil rozmawiac, budowac relacji, naczytal sie jakichs psedo porad z netu ze facet ma tak czy tak obchodzic sie z kobieta, porazka bylo przebywanie z nim. Facet 30 letni powinien wiedziec czego chce i do tego dazyc anie zachowywac sie jak wystraszone dziecko ktore biegnie do mamy jak cos sie stanie

Gość gość
no ja bylam z takim 30 lat mial ja 10 lat mlodsza. Nigdy nie mial dziewczyny, w łózku mial - ale zadna go nie chciala.. i co ? i k***a rzucił mnie bo SIE NIE NADAJE na jego zone. Oni musza miec spaczoną psychike. inaczej sie nie da.

Gość gość
dodam, ze ten moj 30 letni maminsynkiem nie był ale miał jakies problemy psychiczne a no i ćpał i duzo pił .. :O Teraz po rozstaniu jego zycie to jedna wielka impreza. A to ja niby jestem nieodpowiedzialna wedlug niego./

Gość gość
Przecież to zależy z jakiego powodu się rozstali. Myślę ze po rozstaniu szanuje się bardziej następną partnerkę. I nie popełnia już starego błędu. A taki stary kawaler to co on przeżył, jak dziecko.

Gość gość
A cóż to znowu takiego trzeba potrafić w związku? Wystarczy być dobrym człowiekiem.

Gość najwiekszy problem
samotnych kawalerow to problemy psychiczne, oni nie sa normalni - zatem unikajcie ich jak inne kobiety dla wlasnego zdrowia;)

Gość najwiekszy problem
nie wystarczy byc dobrym czlowiekiem, trzeba jeszcze byc tolerancyjnym, elastycznym, umiec isc na kompromis, umiec rozwiazywac wspolne problemy a nie od nich uciekac, wykazywac inicjatywe, umiec budowac relacje z kobieta, zaufanie, umiec okazywac uczucia

Gość gość
To się wszystko w tym zawiera. Co to znaczy budować relacje z kobieta? Jak są te wszystkie rzeczy spełnione to relacja powinna być zbudowana.

Trzeba przede wszystkim chcieć. Chęć to klucz do wszystkiego. Brak inicjatywy, unikanie problemów itp to kwestia osobowości a nie stanu cywilnego.

Gość gość
j

Gość gość
zgadzam sie, najtrudniej zaczynac zwiazek ze stara panna albo starym kawalerem ze wzgledu, ze tacy ludzie nie umieja sie dzielic zyciem, sa przyzwyczajeni ze o kazdej decyzji decyduja sami za siebie, jest im bardzo ciezko otworzyc sie przed druga osoba, jest im trudniej uwzglednic potrzeby drugiej osoby, bo nigdy tego nie robili bedac sami, maja trudnosci z wyazeniem prosby do drugiej osoby. Lepiej rozwodnik, rozwodka (bo przynajmniej wiedza co to zwiazek pomimo, ze sie nie udal) niz stara panna czy kawaler, ktorzy nawet nie maja pojecia o co chodzi w zyciu z drugim czlowiekiem!

Gość gość
wolę agresywnego rozwodnika niż starego kawalera kawalerzy nie nadają się do zwiazku

Gość kawaler nie nadaje sie
cale zycie przezyl z mama badz sam - nic dobrego z tego wyjsc nie moze, a taki rozwodnik uczy sie na bledach

Gość gość
rozwodnik wie co i jak, umie zając się kobietą, zna jej potrzeby, potrafi kochac a kawaler co potrafi??Nic.

Gość gość
no ale kiedyś ten rozwodnik był kawalerem,co nie??mógł po roku sielanki wziąć nogi za pas,rozwodnicy to lekkoduchy jednym słowem zwłaszcza trzydziestoparoletni.