Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kompuls

Polecane posty

Gość gość

-popadam w skrajności , nie wiem co sie dzieje zaczełam odchudzać sie w styczniu i wszystko szło jak z płatka , czułam sie dobrze , miałam motywacje ,słodyczom i innym "nie potrzebnym" produktom mówiłam NIE nawet przy namowach , jakos w połowie lutego kiedy zobaczyłam już jakieś pierwsze postepy zaczełam sobie folgować , i od tamtego czasu mam takie wahania ze jednego dnia zjem ponad , nastepnego nie zjem nawet 1000 kcal... i tak jest w kółko , zaczełam podjadać nawet słodkie..kiedy mowie sobie ze już z tym koniec ,na nastepny dzien i tak to nadrobie.. wczoraj miałam taki pierwszy "kompuls" o ile można to tak nazwać zjadłam na samą noc , nie były to jakieś skrajnie niezdrowe rzeczy ale tym razem naprawde przegiełam (rosół+ makaron, pół worka kaszy jeczmiennej z sosem ,całą gorzką czekolade,ok 10 śliwek suszonych +10 morel suszonych, pół kostki twarogu, 1 spory ziemniak w mundurku + 3 kawałki śledzia w jogurcie , 4 kanapki z serem), żołądek tak mnie bolał ze do 12 nie spałam , czy wy też miewacie takie napady? zdarzyło mi sie to pierwszy raz , jak temu zapobiec?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
20 , a czemu pytasz?