Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z sokowirowka

Polecane posty

Gość gość

Witam , kupilam niedawno sokowirowke .Na aukcji pisalo , ze mozna wrzucac cale owoce i warzywa .Po wrzuceniu buraczkow i zalaczeniu sokowirowki (male , pociete na male czesci dodatkowo) bylo czuc spalenizne oraz przez chwile lekki dymek z sokowirowki.Co mkam zrobic pisac do sprzedajacego o wymiane ?

Gość gość
pewnie jakies tanie badziewie, dobra sokowirowka niestety kosztuje

Gość gość
dokładnie, tanie badziewie ze zdechłym 250-watowym silniczkiem, no moze max 400w ale to i tak badziewie które nie pociągnie takiego obciążenia, tymbardziej tak twardych warzyw jakimi są buraki, jakies miękkie owoce, jabłka, gruszki itp to pociągnie, ale twardsze to już bida

Gość gość
a daj linka do aukcji. no niestety, jest jak piszesz. Dobra sokowirowka ma jakies 2000W i kosztuje z 800zl. Ja bym to olala, po co sie szarpac i reklamowac, duzo kasy chyba nie stracilas

Gość gość
129 zl niby nie , ale zeby tyle zaplacic i dwa razy sok zrobic ? To po ch*j pisza , ze na cale warzywa to jest nawet , ja pokroilam na male kawalki , a i tak lipa ;/

Gość gość
no wiec wlasnie czego sie spodziewac za 129zl? popracuje z 20 minut i zacznie smierdziec spalenizną.

Gość gość
Ale ja wkladalam male porcje i ona chodzilo po kilkanascie , kilkadziesiat sekund i przerwa ;/

Gość gość
reklamuj to g.... niech oddają kasę Skoro "bardzo mocny" silnik się spalił to znaczy że nie był wcale taki mocny i nie miał zabezpieczenia :P A na przyszłość najpierw poszukaj opinii w necie, np. na ceneo.pl, a potem kupuj :)

Gość gość
opinie na ceneo nie mają już zadnej wartosci, bo dzisiaj ponad połowa opini oczywiscie tych zachwalających pochodzi od producenta, który ma swoich "marketingowców" którzy zajmują sie zachwalaniem danych produktów w necie

Gość gość
No to sie nacieszylam ze swiezych sokow :(

Gość gość
Masz 2 lata gwarancji, więc z niej skorzystaj zamiast jęczeć na forum dla idiotów!😠

Gość gość
kupiłam kiedyś clatroic. zdechła i w sklepie wymienili na nową, kolejna to samo. Trzy podejścia i zwrot gotówki. Trafiłaś na szajs. Kolejna kupiłam zelmer i działa do dziś. Kupilam 10 lat temu

Gość gość
nie daj się zwieść od razu żądaj kasy.

Gość gość
Ja kupilam ja nie dlatego , ze jest tania , ale popatrzcie ile ludzi ja kupuje , na tej tylko, aukcji co pokazalam 130 osob.Myslalam , ze jest cos warta ;/

Gość gość
do tego z 18:28 Jak się potrafi czytać opinie to można odróżnić wartościowe pisane przez użytkowników od głupot wypisywanych przez gimnazjalistów albo na zlecenie konkurencji :) Przed wszystkim liczą sie konkrety a nie gołosłowne stwierdzenie typu "super", "warty swoich pieniedzy" spełnia oczekiwania" albo "tani szajs", "szkoda kasy"

Gość gość
No nic pisze do goscia o zwrot kasy , innej nie ma co brac bo to ten sam badziew bedzie ;/

Gość gość
Przed wlaczeniem trzeba przeczytac instrukcje obslugi. Jest zasada najpierw wlaczamy sokowirowke, a dopiero potem wrzucamy owoce/warzywa i dociskamy popychaczem z wyczuciem. W tym wypadku wg tego co pisze autor spalonej sokowirowki bylo na odwrot i do tego twarde buraczki. Co do czasu pracy to zazwyczaj producent kazdej sokowirowki daje okreslonyvczas pracy ciaglej po ktorym trzeba zrobic przerwe zeby urzadzenie odpoczelo. Ja niedawno nabylem opisywana sokowirowke i dziala jak narazie bez zarzutu.