Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zle wyglądam w brązie

Polecane posty

Gość gość

od 3 lat rozjaśniałam włosy na średni naturalny blond. Dbałam o nie więc jakimś cudem nie zmieniły się w siano, ale zauważyłam że troche bardziej mi wypadają co jednak nie było zbyt widać bo mam bardzo gęst włosy. Ale koleżanka namówiła mnie a brąz bo mówiła że za 2-3 lata pół włosów mi wypadnie- mój naturalny kolor to mysi brąz i że rozjaśnianie bardzo wyżera włosy. Pod wpływem impulsu przefarbowałam się na brąz :( zle w nim wyglądam, dodał mi kilka lat choć moim naturalnym kolorem nie był blond to mi pasował zresztą każdy mówi że w nlondzie ładnie wyglądałam.

Gość gość
co mam robić? dekoloryzacje? wtedy dopiero mi wypadną i będę mieć wate na głowie :(

Gość biZ00n
matka natura doskonale dopasowała kolor włosów do pigmentu ciała , z naturą nie wygrasz

Gość życzliwe
może przestań sie smarować kalem, spróbuj moczem podobno ma wlasciwości lecznicze

Gość gość
wiem ale widocznie czasem popełnia błędy :) chociaż miałam włose w kolorze średni blond do 4 roku życia, Potem stopniowo ciemniały, w podstawówce na początku miałam ciemny blond/jasny brąz a potem ściemniali mi do średniego mysiego brązu.W porównaniu z tym jak wyglądałam z blondzie to postarzałam się z ponad lat :(

Gość gość
*z ponad 5 lat post wyżej był do bizoon