Gość gość Napisano Marzec 7, 2014 Proszę o radę. Jestem w 4 tygdniu ciazy z mezczyzna ktorego nie znam. Ja mam 20 lat, niedlugo pisze mature. On ma 29 lat, mam bardzo dobra systuacje finansowa, ja nie mam nic. Mieszkamy w innych mistach około 200 km od siebie. On dowiedzał się o ciązy, ale przez telefon, bo nie mialam wyboru.Napisał że jesli to jego dziecko to na pewno bedzie o nie dbal i się go nie wyprze. On nie ma dzieci ani partnerki. Nie odpisuje mi na wszystkie smsy, napisał tylko ze przyjedzie jak bedzie w okolicy. Ja zaproponowałam testy DNA zrobione jeszcze w czasie ciązy. On zgodził się. Miałam nadzije ze gdy będzie miał pewność że to jego dziecko to się określi i zmieni swoje podejscie do mnie. Nie mam w nim wsparcia,pisałam mu ze nie mam z kim o tym pogadac i nie wiem co robic to olał to totalnie, powinien przyjechac od razu jak sie dowiedzial zebysmy mogli cos ustalic, a widac ze w najblizszym czasie nie chce się pojawic. Ja myslalam o aborcji farmakologicznej, maja znajoma ma w tym pewne doświadczenie i jak najbardziej to poleca. Zapytałam sie co o tym mysli to napisał mi że nie jest zwolenniekiem aborcji. Ja też nie jestem, ale równiez nie jestem zwolenniczka młodych samotnych matek. Dzis napiałam mu smsa, że w poniedzialek ide do lekarza, aby porozmawiać o testach DNA, i że jeśli się nie odezwie usune tą ciaze. I oczywiście nie odpisał. Lubię dzieci, mogłabym urodzić, ale nie chce zmarnować sobie życia i samotnie wychowywać dziecko. Zastanawiam się nad tabletkami poronnymi. Proszę o poważne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach