Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ogolić bikini

Polecane posty

Gość gość

chce isc wkoncu na basen, ale zmorą jest bikini, nawet jak ogole maszynką to takie minii włoski i tak są;/ macie jakis sprawdzony sposob (nie depilator:(

Może krem do depilacji ? Ale uważaj na uczulenie.Raz tak mnie "oparzyło " że przez parę dni musiałam smarować się sudocremem bo piekło jak diabli :o A może depilacja u kosmetyczki ? - laserem lub innym "cudem"

Gość gość
a po co chcesz mieć idealnie gładką waginę, jesteś kobietą czy dzidziusiem? :O wystarczy przystrzygać owłosienie i już jest higienicznie, facet, który jara się wygoloną waginą zalatuje mi pedofilem :O

Gość gość
nie dla faceta tylko dla siebie

Gość gość
Ja po goleniu zawsze mam uczulenie, małe kostki. Nie wiem już co stosować - pomóżcie

Gość gość
Ja też gole się na zero. Zostawiam tylko mały paseczek na wzgórzu.

Gość gość
autorce chyba chodzilo o wewnętrzną stronę ud... co do depilacji maszynką to polecam wybrać z tych lepszych męskich, zeby skóra byla idelanie gladka ja robię tak, ze golę pod wlos i z wlosem naprzemiennie szybkimi ******** uwazaj zeby sie nie zaciac

Gość gość
ja tez mialam z tym problem. zaczelam uzywac porzadnych maszynek z min 3 ostrzami- np wilkinson te rózowe+ żel do depilacji gilette i bikini wygląda pieknie, nie uzywajcie gównianych maszynek i żeli to bedzie ok

Gość gość
ja sie golę tylko męskimi maszynkami i w takich okolicahc bikini tylko na sucho bo z pianka czy czyms tam innym zawsze mam czerwone krostki

Gość gość
20:05, a po co chcesz mieć idealnie gładkie nogi i pachy? Dzidziusiem jesteś? Też argument - gładkie jest ładniejsze, włosy łonowe są obleśne i nie ma to nic wspólnego z dziećmi...

Gość gość
Tylko śmierdzące lenie nie depilują bikini i wykręcają się wymówką o pedofilii (jakby to miało coś wspólnego). Giry i pachy golą pewnie tylko w lecie, gdy widać - bo po co w zimie :D A potem zdziwienie, że mąż ma kogoś na boku, no ale co się dziwić, jak żonka nawet o wygląd bikini nie zadba tylko łazi z buszem jak cygan :o

Gość gość
nie golicie nóg i pach???? obrzydliwośc

Gość gość
Kiedyś robiłam depilację kremem do depilacji, ale włoski były już widoczne na drugi dzień. Potem chodziłam na depilację pastą cukrową do salonu kosmetycznego. Ostatnio moja kosmetyczka ma nowość depilację woskiem bezpaskowym Depileve. Nie wiem czy słyszałyście o czymś takim. Nakłada się roztopiony letni wosk, który za chwilę zastyga na skórze z włosami i zrywa się go jak miękki plaster. Wszystko odbywa się bardzo szybko, zero podrażnień. Co najważniejsze metoda tańsza prawie o połowę od pasty cukrowej. Polecam salon w Poznaniu, www.beautypremium.pl

Gość gość
Ty od faceta pedofila lecz się.Przystrzyżenie to jest goowno a nie higiena.Jeśli masz jakiegoś faceta to przekaż mu moje wyrazy współczucia...biedny:(

Gość gość
Wg mnie wosk bezpaskowy jest najlepszy

Gość gość
Glupie p***y wiekszosc normalnych facetow lubi owlosienie lonowe,oczywiscie nie jakis mega busz ale podciete

Gość gość
Ja tez tylko podcinam,kiedys golilam bo myslalam ze tak trzeba ale od kiedy poznalam mojego faceta mam labe,blagal mnie abym zapuscila :)

Gość gość
ja golę bikini zwykłą maszynką jednorazową-tylko najlepiej jak jest nowa albo zdezynfekowana, wtedy nie mam czerwonych krostek. Do golenia najlepiej pianka,może być męża, ale są też damskie, a po goleniu provag żel-działa antybakteryjnie, a przy jakimś podrażnieniu smaruję jeszcze bepanhenem-dobrze łagodzi.

Gość gość
Jak to jest u kosmetyczki? Jak się przygotować? Ile trzeba pokazać i jak to się odbywa? Bardziej chodzi mi o atmosferę niż techniczny proces?