Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stciviony

Czy dziewczyna może być aż tak brzydka

Polecane posty

Gość gość
ee miałeś o koleżance opowiedzieć, wprost! Takie coś się nie liczy, wróć, przytul się i powiedz: Kochanie poznałem taką brzydulę, która jest niezwykle urocza. Może ją z Tobą poznam. Możemy razem dojdziemy do tego, czemu tak na mnie wpływa.

Gość stciviony
Hrvatsko, o ile dobrze mi sie udalo to napisac.

Gość stciviony
Zrobie to rano, nie chce mi sie juz wychodzic z lozka.

Gość gość
czekam z zniecierpliwieniem na ciąg dalszy

Gość gość
Długo sie znacie ? Po jakim czasie zaczeło Cie ciagnac do niej ?

Gość stciviony
do kogo ?

Gość gość
Do tej dziewczyny o której załozyłes temat .

Gość gość
a ja śliczne pomarańczowa Panie Krzysztofie;)

Gość stciviony
Pojawila sie jakos po nowym roku. I wcale sie nie znamy. Kiedys chodzilem na obiady od czasu do czasu, dopiero jak ona sie "pojawila" zaczalem codziennie chodzic. Podaje mi jedzenie i tyle, nie zna na tyle jezyka by moc sobie "pozartowac". Wiec tylko gapilem sie na nia jak jadlem. No i dzisiaj wyszla za mna na papierosa. Nawet nie wiem jak ma na imie. Na "identyfikatorze" jest tylko jej nazwisko ....

Gość gość
Co Cie tak zakuwa w niej uwage ? Potrafisz to kreślic ? Czy zachwycasz sie jej brzydota ?

Gość stciviony
Wlasnie nie wiem. Praktycznie do dzisiaj nie zamienilem z nia slowa a ciagle o niej mysle. W telepatie nie wierze, na pewno zauwazyla ze zawsze do niej podchodze po obiad, chociaz czasem musze czekac. No i gapie sie jak glupi bo inaczej by sie do mnie nie usmiechala. Zobaczcie ta fotke: http://i2.cdnds.net/13/31/618x529/gaming-jade-raymond-2.jpg Ona ma jednak duzo mniejsze oczy i ciemniejsze, chyba czarne, wydatniejsze kosci policzkowe no i usta, jak sie dzisiaj zasmiala to mialem wglad do jelita cienkiego.......

Gość gość
Sliczna dziewczyna na tej fotce :O

Gość gość
Człowieku piszesz tak jakbys był w nia zapatrzony mimo braku urody a zaraz potem piszesz ze jak sie usmiechnęła to zrobiło Ci sie nie dobrze i jeszcze dajesz zdjecie bardzo ładnej dziewczyny :O .

Gość stciviony
Gdybym wiedzial jak, to pokazalbym Ci moja obecna. Ale pewnie wtedy bys od razu ejakulowal......

Gość gość
Wiec masz sliczna dziewczyne , dobra jak sie usmiechneła piszesz ze zrobiło Ci sie nie dobrze :O A jednak cos Cie do niej ciagnie hmmm sama nie wiem a jak wygladaja twoje relacje z innymi kobietami ?

Gość gość
To ta dziewczyna jest podobna nie do twojej obecnej kobiety tylko do tj dziewczyny ? Gdzie ona jest brzydka jak ona jest brzydka , to ja nie wiem jak musi kobieta wyglsdac zebys nazwał ja ladna .

Gość stciviony
Nie wiem. Od kilku dobrych lat jest tylko ta jedna, przed trzema laty wyjechalismy i zamieszkalismy razem, co zcementowalo nasz zwiazek. W Polsce to bylo na odleglosc, dzielilo nas 400km, nie wierzylem, ze cos z tego wyjdzie. Byla, wiec nie ogladalem sie za innymi. Teraz mnie tak pokrecilo, dlatego wciaz stawiam to pytanie: Co to jest ? Co sie ze mna dzieje ? Jak poznalem obecna to bylo inaczej, nawet nie myslalem zeby do niej startowac, nie "docenialem" sie, jak to ona okreslila, wtedy to ona wykazala "inicjatywe".

Gość gość
Moze to dlatego bo sie zainteresowała Toba .

Gość gość
Powiem Cio tak ja mamstraszne kompleksy , nie mam urody i zakochałam sie w kims kto wizualnie mi sie nie podoba a wiesz czemu ? Bo pokazał jakis krok który swiadczył ze jest mna zainteresowany . Ale z tego co piszesz niej ze robi Ci sie nawet nie dobrze jak ujołes ze "miałes wglad do jelit" to raczej watpie zeby to byla miłosc . Jak sie kogos kocha to wady nam nie przeszkadzaja .

Gość stciviony
No wlasnie ! Sam tego nie rozumie. Do tego erotyczne fantazje z nia. Kocham sie ze swoja a mysle o niej i wyobrazam sobie, ze to ona. Chore, nie ?

Gość gość
Jakbys ja kochał to nawet jakby miała usmiech najbrzydszy na swiecvie too by Ci to nie przeszkadzało czyli zaczołes o niej myslec gdy zwróciła na Ciebie uwage ?

Gość gość
ta ze zdjecia jest brzydka.bardzo wysokie czolo i strasznie dluga broda.nic w niej ciekawego nie ma. makijaż duzo daje, ale gdyby go nie miala to widac, ze paskuda.

Gość gość
Ale chyba cos w tym jest ze daceci czasem traca głowe dla tych brzydszych , ja znam takie przypadki i dodatku Ci faceci moga miec kazda .

Gość gość
Powiedx mi czy jak jest poblizu to czujesz jakies motylki w brzuchu ?

Gość stciviony
Pisalem przeciez, ona nie jest w poblizu. To ja chodze na obiady i gapie sie na nia jak wol w malowane wrota. I nie wiem wlasnie co mnie tak ciagnie. Patrze sie na nia i patrze, sam nie wiem dlaczego. Zal mi jej a jednoczesnie czuje takie nieopisane podniecenie. Moglbym sie tak gapic w nia bez konca. Nie ukrywam, ze jak dzisiaj (wczoraj) podeszla do mnie, to serce od razu puls 200, w mozgu wrzatek i wydawalo mi sie, ze sie jakam, dlatego nie moglismy sie na poczatku dogadac.

Gość brunetkaaaa20
ja mam chyba podobnie :D podoba mi się facet, który nie jest wgl przystojny, mimo tego mogłabym na niego patrzeć i patrzeć, i właśnie to mnie w nim kręci.. ta jego skomplikowana uroda. z tym, że ja mam świadomość tego, że jest brzydki a mimo to mi się podoba i wszystkie jego "wady" urody są dla mnie jego atutami... to w cholere dziwne ;/ a ty wiesz ze jest brzydka i nie podoba ci się, ale się na nią ciągle gapisz? po prostu zaintrygowała cię jej uroda i "odmienność", zauroczyłeś się w jej oryginalnej urodzie, bo szybszy puls też przecież o czymś świadczy.

Gość stciviony
Marzysz tez, zeby sie z nim "przespac" ? Strasznie intryguja mnie jej piersi, jeszcze u zadnej nie widzialem tak wysoko "umiejscowionych". A moze ujawnia sie u mnie pedofilizm, taka szczuplutka, drobniutka, jak dziecko.

Gość lady milady
zauroczyła cię, to pewne!!

Gość stciviony
Myslisz, ze mi do jedzenia dosypala jakiegos afrodyzjaku ?

Gość brunetkaaaa20
tak, chciałabym się z nim przespać, aczkolwiek nie myślę tylko o tym jak go widzę. Bardziej chciałabym go po prostu przytulić, pocałować, patrzeć na niego. U mnie to zauroczenie w jego wyglądzie, co jest dziwne, bo on na prawdę nie jest przystojniakiem który podoba się wielu kobietom i ma "inną" urodę. : D może jest Tobą zainteresowana ale wie że jest "mniej atrakcyjna" i chcąc jakoś do ciebie dotrzeć wyszła z tobą na papierosa a że chciała jakoś cię sobą zainteresować, dosypała ci czegoś :D haha ale to wątpliwe z tym drugim :D