Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stciviony

Czy dziewczyna może być aż tak brzydka

Polecane posty

Gość stciviony

że aż piękna ? Pracuje od pewnego czasu w kantynie. Przykuwa uwagę swoją, a właściwie brakiem urody. Nawet gdyby była chłopakiem, to pewnie nie byłaby szczęśliwa. Ale coś jest nie tak. Zawsze staram się, aby to ona mnie obsłużyła. Do jedzenia siadam tak, aby ją widzieć. Ciągle się na nią patrzę. A ona ? Spojrzy na mnie od czasu do czasu i rzuci uśmiechem. To jeszcze byłoby może wszystko normalne, tylko że ja jestem w ponad trzyletnim “związku” na który nie mogę narzekać. Moja partnerka przy niej to co najmniej “Miss World”. I tego właśnie nie mogę zrozumieć. Dlaczego ciągle myślę o tej dziewczynie ? Łapię się na tym, że nawet w łóżku wyobrażam sobie, jakby to z nią “było”. Dzisiaj po obiedzie jak wyszłem “zapalić” przyszła też. Niestety, “tutejszym” językiem nie włada biegle, więc, ponieważ też jest ze “słowiańskiego” kraju, próbowaliśmy każdy w swoim języku, co za bardzo jednak nie pomogło nam się prozumiewać. Na szczęście okazało się, że “władamy” jeszcze trzecim językiem, w którym mogliśmy swobodnie prowadzić konwersację. Wiem co sobie pomyślicie ale jej “poziom” naprawdę mnie zaskoczył. Co się ze mną dzieje ? Czy może mi ktoś to wytłumaczyć ? I żeby jeszcze było mało, to chyba jest dużo młodsza, wygląda na nastolatkę a u mnie trzydziecha tuż, tuż.

Gość gość
Zauroczyłeś się. To nigdy nie jest racjonalne...

Gość gość
To nie jest zauroczenie , to jest miłość . Pamiętasz Michaela Corleone na sycylii ? Ciebie tez trafił piorun :) Ukrainka ? Rumunka ? Bulgarka ?

Gość gość
cyganka z rumunii, rzuciła urok

Gość gość
czyli " oryginalna uroda"

Gość stciviony
ani jedno, ani drugie, ani trzecie. To "cywilizowany" kraj, jeśli już tak do tego podchodzicie.

Gość gość
Nawet brzydal coś w sobie może mieć ;)

Gość gość
Obstawiam Słowaczkę lub Czeszka

Gość stciviony
Nawet gdyby byla z Papui Nowej Gwinei to nie wyjasnia mojego samopoczucia.

Gość lady milady
intryguje cie po prostu

Gość stciviony
myslalem ze faceci dopiero kolo 40-tki szukaja "mlodego miesa". Czyzby ze mna bylo juz tak zle ?

Gość gość
a co w niej takiego brzydkiego ? Co jest garbata ,bez zębów ,koślawa ...

Gość stciviony
Fizjonomie twarzy ma jakas taka dziwna. Trudno okreslic. Dla mnie nieziemska, jak z filmu science fiction. No i piersi strasznie wysoko.

Gość gość
uroda to nie wszystko ktoś może być piękny a kawał h**a czy k***y a ktos jest bez urody a moze byc bardzo dobrym czlowiekiem

Gość stciviony
A co z obecna ? Zwiazek sie wypalil ? Nuda, rutyna ?

Gość lady milady
skoro zwracasz uwage na jej piersi, urode może niezbyt ładna ale oryginalna to znczy ze dziewczyna jednak wpadła ci w oko.Nie zawsze ta" najpiękniejsza " to cycyata blondynka ;-)

Gość stciviony
Preferuje raczej "poludniowy" typ urody, a piersi ? hm... Jak by mi "maly" wystawal z brzucha to tez by sie rzucalo w oczy...

Gość gość
dziewczyna po prostu coś ma w sobie :) http://teep.pl buduj przyjaźń

Gość stciviony
Moze mi to przejdzie ?

Gość lady milady
no skoro już tak ci to trapi i sie zastanawiesz to znaczy ze to poważniejsza sprawa...a jak sie układaja twoje relacje z obecna partnerką?może ta dziewczyna jest totalnie inna i ta odmiennośc cie intryguje?

Gość lady milady
a swoja droga , to jakiej jest narodowości? chcę wiedzieć gdzie maja taką oryginalna urodę

Gość stciviony
No wlasnie, siedzi w duzym pokoju i oglada "Dlaczego ja?". I tak minie pewnie caly weekend. Ona zmeczona, nic jej sie nie chce a ja tu w necie. Sprobowac z "oryginalna" cos wiecej ? Korci mnie. A co z lojalnoscia ?

Gość lady milady
Kolego, jak Twoja dziewczyna woli oglądać durne programy zamiast spedzić wieczór z tobą..to znaczy że ten związek już się wypalil, albo przynajmniej wchodzi w etap"my staruszkowie"..co do reszty Twoich obiekcji..no ców ty sam musisz zdecydować czy chcesz oszukiwac stała bądź co bądz partnerkę i kręcić na boku...czy zastanowiłeś się co takiego jest w tej nowej ,że cię pociąga skoro nie jest nawet ładna?

Gość gość
no pewnie, że może np. Tilda Swinton, PJ Harvey - są tak brzydkie, że aż piękne

Gość stciviony
Myslalem ze tu mi ktos to powie. Pamietam, jak ja pierwszy raz zobaczylem, to pomyslalem, Bosche ! O czym ty myslales jak ja rzezbiles ? A potem mialem wspolczucie, myslalem, ze musi byc bardzo nieszczesliwa

Gość gość
ale nudy nie macie jakiś nowych modek na kafe? stale te same-nudno nam!

Gość gość
Na pewno. Ja tak sie zabujalam w pewnym brzydkim aktorze z potwornymi pryszczami ze az płakałam, tak mi go było żal. Ale miałam jakieś 4 lata wtedy.