Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jawa czy sen

Czy ktoś tak cierpiał po uczuciu zwanym miłością!!! ?

Polecane posty

Gość Jawa czy sen

Prawie zwariowałam, nie wstawałam z łóżka i chciałam umrzeć. Płakałam jak dziecko. Czułam ból psychiczny i fizyczny. Bolała mnie głowa, oczy, serce, wątroba, pociłam się jak świnia, schudłam 20 kilo, wypadły mi włosy, miałam biegunki i wymiotowałam. To wszystko po wieloletnim związku i nie wiem kiedy minął rok. A on..... ma się wyśmienicie.

Gość gość
to chyba jednak nie była miłość :):D

Gość MKkk
wspolczuje :( ja z moim jestem 5lat i ciagle zrywamy na 2-3 dni on robi wtedy co chce a ja sie mecze, placze czasami sie upijam, mam przez niego nerwice, ostatnio zaslablam na ulicy i trafilam do szpitala ze wstrzasem i zlamana reka. kocham a cierpie i nie potrafie zyc bez niego

Gość gość
ja cierpialam ponad 4 miesiace, bardzo. ale wyszlam z tego. bylo ciezko... mysli samobojcze itp... ;)

Gość gość
[przesadzacie panie , jesli są łzy to zdecydowanie choroba , a nie uczucie ,wle wy o tym nie wiecie , bo skad

Gość gość
czyli kiedy jest milosc wedlug Ciebie? gdy skacze sie z radosci po rozstaniu? NO CHYBA NIE :o

Gość gość
tak

Gość gość
[przesadzacie panie , jesli są łzy to zdecydowanie choroba , a nie uczucie ,wle wy o tym nie wiecie , bo skad ccccccccc to ty nic nie wiesz w tym temacie

Gość gość
TAK drżą mi ręce, łzy mam na zawołanie, jestem wrakiem człowieka, stwarzam pozory i uśmiecham się nie uśmiechając

Gość MKkk
jesli sie kocha to sie cierpi po rozstaniu

Gość gość
rozbolał mnie brzuch i nie mogę złapać oddechu, dlaczego mi to zrobił, jak można być takim draniem bez serca

Gość gość
a co takiego zrobił? może tylko ci się wydaje, najlepiej spotkaj się z nim i pogadaj

Gość gość
spotkać? po co nie wyduszę z siebie ani słowa, wpadnę w histerię albo dostanę zawału, wszystko g***o

Gość gość
Ja tak mam teraz jestem facetem, nigdy tak nie miałem, jestem wrakiem człowieka bliski totalnego załamania, nie wychodze z domu od kilku mieś, zostawiła mnie, sporadycznie po cos próbuje sie ratować, ona mysli ze jakoś sie ogarniam, nie potrafię, chciałbym pomocy jakiejś wpadłem w jaką strazna depresję. Wiem, ze nie powinienem sie narzucać, wybrała, niby rozumiem. Ale moje ciało, ja nie jestem w stenie nic zrobnić. nawt tego opisac :( jutro dzien kobiet..oby wytrzymac :(

Gość gość
dlaczego?? dlaczego niektórzy tak piszą jakby chcieli być na wyższym poziomie, a nie wychodzi??? `uczucie zwane miłością`?? co to za zwrot w ogóle??

Gość gość
22:40- a czemu się rozstaliście?

Gość gość
eechhh, to jest tak skomplikowane :( mogło byc tak prosto i normalnie..wszytkie pomyły mi sie pokończyły :( jeszcze jakis czas sie trzymałem, wiedziałem co robić zeby ie jakoś nie załamać ciagle jakieś zajeci itd i w końcu to mnie dopadło :( k***a :( nie panuje nad tym :( ile to juz dni :(

Gość gość
ja jak sie zakochałam poważnie 3 raz w życiu (nie byłam z nim w związku ani dnia, znałam go kilka miesięcy)przez 3 dni płakałam non stop, dosłownie! dosłownie! przez dwa miesiace sluchalam wciaz jednej piosenki ... przez 1 rok odechciewało mi się go, az sie ponownie zakochałam.. ale tez cierpiałam jak cholera! ale to było moje 4 nieszczesliwe zakochanie więc sobie jakos z tym poradzilam