Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieumyślnie upokarzam facetów

Polecane posty

Gość gość

Na serio nie robie tego celowo. Samo wychodzi. Np kiedyś całując się na kanapie z jednym, leżąc na nim byłam od niego silniejsza, bardziej mi pasowało być na górze, więc go przyblokowałam i nie mógł mnie przerzucić na plecy. A waże jedynie 48kg. Więcej sie ze mną nie spotkał :( Innego zaś upokorzyłam, gdy rozmawialiśmy o sztuce, którą rzekomo się interesował. Więc zapytałam go, który okres twórczości tego i tego malarza najbardziej do niego przemawia, bo do mnie ten a tamten, na co się zarumienił, a gdy zmieniłam temat i spytałam, czy się wybierze ze mną na wystawę tego i tego, to przypisał nazwisko artysty aktorowi. Poprawiłam go taktownie no i potem też się do mnie nie odezwał więcej. Inny chciał mi zaimponować zmontowaniem stołu, czytał i czytał tę instrukcję, w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam, ze ja to zrobie, a on niech pójdzie po piwo. Złożyłam stół zanim wrócił, no i lipa, bo to piwo wypiliśmy razem po raz ostatni. Inny jeszcze najpierw spytał czy mnie może pocałować, a po pocałunku mnie przeprosił, bo wykazał swój brak umiejętności. Czego przecież nie komentowałam :o Dlaczego trzeba udawac głupią, żeby znaleźć faceta?

Gość stciviony
daj mi swoje namiary, wyciagne Cie z tego, po prostu obracasz sie w nieodpowiednim towarzystwie

Nie masz czego żałować i tak byś nie chciała być w związku a żadnym z nich na dłuższą metę. Jak spotkasz odpowiedniego faceta, to nie będziesz musiała udawać głupiej, nie sztuka znaleźć sztuka być ze sobą szczęśliwymi :)

Gość andkaa
Niestety większość często udaje, jak w przypadku tego który się interesował sztuką. Chcą grać męskich, a jak się nie udaje czują się gorsi. Nie wiem czy słusznie, bo zwykle nie ma takiej potrzeby. Czasem z obserwacji wnioskuję, że nie tyle trzeba udawać głupią, co niezaradną. Nic, że czasem wychodzi na to samo, ale wiadomo o co chodzi.

Oczywiście że udając, sprawisz że facetowi urośnie ego, ale to wszystko am krótkie nogi, bo będziesz poirytowana ignorancją, niezaradnością, niewiedzą .... swojego faceta.

Gość gość
juzu dzisiaj sie urodzilas? faceci zawsze woleli glupie idiotki, glupsze od siebie, tak bylo jest i bedzie. wszystkie puste lale maja pelno adoratorow a madre poukladane dziewczyny nie nawet lepiej byc dziiiwka niz porzadna teraz jest inna mentalnosc niz kiedys

Gość andkaa
Raz już byłam w sytuacji, którą krótko opisała fiku mikuuu, więc pozostaje poszukać inteligentnego i zaradnego dla którego będę głupsza. Myślę sobie, że nie powinno być to trudne, przecież nie prezentuję nic szczególnego, ot przeciętniara co siedzi na kafe, a jednak nie jest łatwo. Cóż, powodzenia dla mnie, autorki i reszty ;)

Gość gość
Taa, wszystkie jesteście piękne i mądre. Założę się, że mógłbym tą przemądrzałą spokojnie zakasować w bardzo wielu tematach. Ale nie odpytywałbym jej jak na egzaminie, a ona tak zrobiła. Wcale nie tak nieumyślnie. Ktoś tu się chciał dowartościować, ale same wiecie, że jest mnóstwo inteligentnych facetów, którzy są załamani poziomem kobiet, które nie mają nic do powiedzenia najczęściej poza ciuchami, modą, zakupami i kosmetykami.

Gość gość
Zawsze są lepsi lub gorsi, ty tez kiedyś wyjdziesz na prostaczkę i przestaniesz kozakować. Żałosne jesteście z ta swoją wyższością. Nie każdy facet będzie was chciał to pewne. Tak czy siak będziecie musiały równać do swojego prawdziwego poziomu, jak widać bardzo niskiego.

Gość gość
ja tez mysle ,ze popelnilas blad :( niepotrzebnie popisujesz sie swoja wiedza ;) oni tego nie docenia

Gość gość
A próbowałaś już sikać na stojąco?

Gość gość
:D:D:D

Dziewczyna jest sobą, nie wywyższa się ani nie udaje głupiej, ale już faceci twierdzą, że się wywyższa, bo nie uznaje wyższości faceta, żenujące 🖐️

Gość andkaa
"Ale nie odpytywałbym jej jak na egzaminie, a ona tak zrobiła" Przecież ona nikogo nie odpytywała, pewnie uznała że można o tym porozmawiać i jest to takie samo pytanie jak "jakiej muzyki lubisz słuchać". Tak samo gdy ktoś powie, że lubi czytać to człowiek pyta o gatunki czy autorów.

Gość gość
Ja zawsze wale głąba i mam pełno facetów wokół mnie :o

Gość gość
trzeba z wyczuciem

Gość gość
"Aaaaa...wiesz, ja też nie ogarniam tej sztuki, tak tylko powtarzam to co dziś przeczytałam w gazecie, ale ogólnie nie czytam takich gazet, za dużo tam liter, wolę magazyny gdzie jest dużo foci" :D

Gość gość
odkładając gazetę zahaczyłam paznokietkiem i trochę lakieru mi się zeskrobało, więc musiałam lecieć do drogerii po lakier i wyobraź sobie że miałam problemy ze znalezieniem koloru red wine :((( całe szczęście przyjaciółka taki ma, a już się martwiłam że wyglądam jak żulica, widziałam raz na pudelku, aaaa może na kozaczku takie zdjęcie aktorki i tak wyglądała, ojej jakie masz muskuły :)

Gość gość
I nie zapominajcie o bagażach, które jak żaden przystojny nie widzi to nosi się normalnie, a jak się pojawi, to nie ma siły się unieść, a nawet jeśli to taki niewygodny uchwyt obciera rączkę :(

Gość gość
szukaj facetów na poziomie, po co Ci taki przed którym bd musiala udawać po to , żeby on CZUŁ SIĘ MĘSKI. Facet ma być męski, a jak nie jest to niech będzie gejem :D

Gość gość
adgjmptwadgjmptwgjmadptw

Gość poklikon
facet co się daje upokarzać to c***a nie facet

Gość gość
Przeceniacie swoją niby inteligencję. Znam takie laski, którym się wydaje że są niby inteligentne, ale ta wiedza jest mocno powierzchowna. I też jak się je dopytuje, to wychodzi szydło z worka. To częste i u facetów i u kobiet. Swoją drogą też bez problemu pewnie przeczołgałbym tę niby mądrą autorkę choćby z filozofii, polityki, literatury, filmu i przestałaby być od razu taka niby ważna, jaką udaje. Przeceniacie się drogie panie, a już te, które tu wypisują, jak to niby one muszą udawać głupszą, są śmieszne. Jak chcecie, możemy zacząć dyskusje na jakiś temat, sprawdzimy waszą inteligencję szybko.

Gość Taki_jeden_964
"Facet ma być męski, a jak nie jest to niech będzie gejem" Dokładnie. Czasem powinien przywalić w łeb np. za głupie gadanie. :)

Gość gość
"ja tez mysle ,ze popelnilas blad smutas.gif niepotrzebnie popisujesz sie swoja wiedza oczko.gif oni tego nie docenia" a na sranie jej któryś z tych cymbałów, jesteście aż takimi desperatkami, może być cymbał byle był? :-O