Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziennik Piotra

Moj

Polecane posty

Gość Dziennik Piotra

Witam wszystkich jestem tu bo kiedys czesto czytalem kafe i bylo duzo roznych watkow wiec i ja zaczne swoj

Gość gość
witam, witam. Z checia poczytam ;).

Gość gość
Moj jest wspanialy , teraz spi , jutro idzie do pracy. Pracuje duzo , pozatym spezamy czas razem.

Gość Dziennik Piotra
Zylem sobie bardzo dobrze ze swoja rodzinka mam cudowna zone i trojke cudownych dzieciakow i tydzien temu zona mi powiedziala ze ma raka

Gość Dziennik Piotra
Kryla to przede mna bo nie chciala mnie martwic widzialem ze cos jest nie tak ale ona zaprzeczala mowila ze dzieciaki przyniesly jakiegos wirusa

Gość Dziennik Piotra
Ok mowie dzieciaki tez mialy rozne dni goraczka wymioty jedno od drugiego czasami mialem szpital w domu tylko mnie jakos nic nie bralo a Kasia meczyla sie razem z dzieciakami

Gość Dziennik Piotra
Wczoraj mi powiedziala ze zaczyna hemioterapie jade z nia chce byc przy niej wiem co to cholerstwo robi z czlowieka widzialem to jak przechodzil moj dziadek

Gość Dziennik Piotra
Nie potrafie opisac tego co czuje zlosc zal nie wiem lzy same cisna sie do oczu na sama mysl

Gość Dziennik Piotra
Mysl ze strace moj najwiekszy skarb ze wiecej nie bede mogl jej przytulic poczuc jej dotyku ze nie zobacze jak czyta ksiazki naszym dzieciom jak czesze wlosy naszej corce

Gość Dziennik Piotra
Chce odgonic te wszystkie zle mysli to ja probuje byc silniejszy mam nadzieje ze uda sie ze bedzie zdrowa ze jej nie strace ze nasze dzieci beda mialy mame dobranoc

Gość gość
Polecam gorąco now/enne pom/peja/ńską na róz/ańcu I żadnej chemii nie polecam bo makabrycznie wyniszcza organizm Metoda dr Ashkara - tania i skuczna plus sokoterapia Gersona. To razem daje najwieksze szanse na wyleczenie - naturalne srodki bo rak jest przy zbyt dużym przechemizowaniu organizmu. Jeśli to guzek piersi to polecam masc z zołtych tulipanow cudownej polskiej zielarki pani Stefanii Korżawskiej