Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irvette1

Piosenka eurodance 90`

Polecane posty

Gość Irvette1

Hej? Wyglądam na zdeterminowaną? owszem! Od kilku dobrych lat poszukuję piosenki właśnie w tym gatunku, ponieważ rytm (beat) wydawał mi się podobny do Ace of Base, albo do Mr President (jestem pewna, że to ten gatunek muzyki). Piosenka była w umiarkowanym tempie. Zwrotka była mówiona (o zdradzie) przez mężczyznę, a w refrenie był źeński chór. Podaję fragment tekstu. "I feel it i got to know I need to know what you feel" i było po tym refrenie takie krótkie przejście: "I`m really lonely lonely lonely lonely, lonely in my life... I`m lonely lonely...". Proszę nie mylic z zespołem Nana bo to nie ten zespół. Próbowałam znaleźć tę piosenkę wszędzie i nadal będe próbować, ale jesli ktos przypadkiem ją zna, proszę dac mi znać. Nie wiem jakim cudem zapamiętałam ten fragment refrenu, i nie wiem na ile poprawnie. Ta piosenka wpadła mi w ucho i nie ma dnia, żebym o niej nie myślała. Nie znam ani zespołu/artysty, ani tytułu tej piosenki. Aha, chciałam jeszcze dodać, że pierwszy raz usłyszałam te piosenkę na kasecie (wiecie, takie co kiedyś były), niestety kaseta należała do mojej siostry a ta z kolei wyrzuciła ją , także nie mogłam jej posłuchać tej piosenki, spisać słowa więc nie jestem podać dłuższego fragmentu.

Gość gość
Czy ta piosenka to nie przypadkiem kawałek: SASHA - I FEEL LONELY ? :classic_cool:

Gość gość
????

Gość gość
też nie, nie znam nawet tytułu, a poza tym jak wspomniałam wcześniej zwrotka to rap, nie jest śpiewana.

Gość irvette1
Poza tym zdarzyło wam się cos takiego, że usłyszeliscie jakąkolwiek piosenkę, nie znaliźcie tytułu ani zespołu i nie daje wam spokoju, ciągle o niej myślicie?

Gość gość
Akon-"lonely". Może chodzi ci o ten kawałek? Jesli tak to raczej nie z lat 90' tylko pierwszej dekady tego wieku.....tak gdzieś sprzed siedmiu lat.

Gość gość
W sumie opis jaki dałaś ewidentnie odpowiada kawałkowi Nana-lonely no ale skoro wyraźnie podkreślasz iż nie jest to ten kawałek....to trudno. Mi jeszcze do tego opisu pasuje jeden kawałek i to w sumie gdzieś z konca lat dziwięćdziesiątych faktycznie....o jest nawet podobny do kawałka Nana i też występuje wątek z samotnością w tekście jaki jest częściowo rapowany. Tu z kolei ja mam do ciebie pytanie....czy nie ma tam w podkladzie piosenki o jaka pytasz takiego jakby sampla....tj powtarzajacego sie kawalka wygrywanego na gitarze klasycznej? "da Da da Da da Da da"....

Gość gość
Bardzo proszę, jeśli ktoś zna tytuł i wykonawcę, niech poda tutaj. Również poszukuję tej piosenki. dziękuję.

Gość gość
Nana- lonely

Gość gość
ta piosenka to I'm feeling wykonawca charles shaw