Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angora1

Przeszłość

Polecane posty

Gość Angora1

Będąc w gimnazjum ćwiczyliśmy poloneza na bal, a ja nawet nie miałam pary. Sądziłam, że potem ktoś się znajdzie, ale było odwrotnie. Na bal się specjalnie przygotowałam-kupiłam sukienke za stówę, ponad godzine siedzialam u fryzjerki, niecodzienny makijaz, przyjechalam taxi do szkoly (bo byla specjalna okazja) mając nadzieje ze zatancze bo w koncu to ma byc pamietliwe zakonczenie gimnazjum. Ktoś nie mial pary ale ja stanelam z boku i w koncu nie zatanczylam :/ Nie lubilam tanczyc tego poloneza, ale od razu pożałowałam. W koncu po co sie tak szykowalam? Poza tym bylo robione zdjecie klasowe a ja stalam gdzies indziej bo nie zauwazylam tego :/ w koncu nie tanczylam.. Teraz mam wyrzuty sumienia i żałuję swojej glupoty.. Nic juz nie mozna na to poradzic, ale po prostu chcialam sie wyzalic ;< Mam zmarnowaną przeszłość

Gość gość
Ale przyszlośc przed Tobą .:-D To co bylo to było ,puść w niepamięć .Całe zycie masz na bale i piekne suknie .Pozdrawiam .:-D

Ja cie poznaje córko! Ty z Lipinek Łużyckich jesteś, z parafii mojej, do kościoła nie chodzisz, papierosy palisz i tylko ci w głowie macanki z moimi ministrantami. Niech cie ręka boska broni moich chłopców bałamucić!

Gość gość
Tadziu ,idź juz spać bo pleciesz coś trzy po trzy :-P

Gość gość
Ja na bal w ogóle nie poszłam.. ważniejsza jest studniówka ; )

Gość gość
Ja w licum (nie bylo wtedy gimnazjow) mialam fajnych kolegow i kolezanki z klasy, ale nie mialam chlopaka. Poloneza cwiczylismy w ramach ludzi z klasy, ale na studniowke nie poszlam. Nie chcialam na sile kogos zapraszac (a nie w glowie mi wtedy bylo "chodzenie", bo mialam pieklo w domu rodzinnym i co innego na glowie). Nie chcialam tez brac kogos z lapanki juz na miejscu. Za bardzo siebie szanowalam. I nie uwazam tego fragmentu mojej przeszlosci za zmarnowany. Patrz w przyszlosc, Autorko.

Gość gość
Dzięki za miłe słowa

Gość dupa kozia
ja tez tak uwazam - a mogla bym byc twoja matka a za moich czasow to ja zapraszalam fycetow z innej szkoly i musieli przyjsc cala klasa wiec moze bylo latwiej ?