Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciśnienie 113 na 68

Polecane posty

Gość gość

I puls 67 czy jest ok jak na 20letnia dziewczynę? Od kiedy pamiętam miałam raczej nie za wysokie ciśnienie. Ale dziś obudziłam się i czuje się jakby ktoś wypompowal ze mnie cala siłę..taka jestem strasznie słaba..od roku nie pale nie pije alkoholu..jedynie słodycze wcinam dużo..ale czy to od słodkiego mogło by być? Cukrzyca raczej wykluczona po kilka miesięcy temu miałam robione badania ogólne krew cukier tarczyce..i wyszło ok jedyne co mam zdiagnozowane to nerwica lękowa

Gość gość
Strzel sobie kawę i się rozkręcisz ...Też jestem niskociśnieniowcem i znam to uczucie "wypompowania". Mąż zawsze się ze mnie śmiał ,że jedyne co mi grozi przy moim ciśnieniu to zaśnięcie ...Do czasu kiedy mój ojciec dostał niedokrwienny udar mózgu -wtedy mężuś uwierzył ,że niskie ciśnienie też może być grozne...

Gość gość
bierzesz leki na nerwice?

Gość gość
ciśnienie masz dobre, zresztą niskie nie jest nie niebezpieczne, ale twoje jest w granicach normy. dziś jest taki dzień ze wszyscy są senni

Gość gość
Brałam leki ale obecnie nie biorę już ok.2miesięcy brałam te bezpieczne ssri escitalopram. Co do kawy boję się że zacznie mi serce walić i nasili mi lęki w mojej nerwicy i nie pije kawy też od roku

Gość gość
Naczytalam się o hipoglikemi i boję się że może ja to mam..bo objawy podobne do nerwicy

Gość Gość

Po prostu nie myśl o tym ze jesteś chora.  Tez mam nerwice lękową i wczoraj w nocy serce zaczęło mi walić jak oszalałe nie mogłam złapać powietrza i język mi dretwial