Gość gość Napisano Marzec 8, 2014 Hej. 2 tygodnie temu piescilam sie z chlopakiem. W sumie to tylko ja mu robilam dobrze. W pierwszym dniu oczywiscie najpierw przez bokserki, pozniej bez nich zrobilam mu reka dobrze. Nie doszedl do wytrysku, ale lecialo mu cos z penisa.. ale to nie byla sperma. Wytarlam reke chusteczka i po jakis 5 minutach poszlam robic siku i podtarlam sie papierem. Pozniej jednak umylam rece. W drugim dniu doszedl juz do wytrysku. Umylam rece mydlem i woda. 3 razy aby dokladnie zlikwidowac plemniki i wytarlam. Pozniej tak samo poszlam siku i sie podtarlam. Miesiaczki mam troche nieregularne ale bardzo bolesne. Dodam ze on mi nie robil dobrze, bylam w ciuchach. Owulacje mialam bolesna 3 dniowa. Lecz brzuch po owulacji nadal boli. I gdy sie masturbuje po orgazmie dostaje silny bol podbrzusza kilku minutowy jak do okresu.. Okres mialam 7 lutego a skonczyl sie 12. Wiec 12 powinnam dostac w tym miesiacu. Wiem, ze to chyba moze sie wydawac smieszne.. dziecinne ito. Ale czy moglam zajsc w ciaze ? Prosze o normalne odpowiedzi bo sporo czytalam i sporo ludzi sobie kpi z tego, wiec prosze o normalne odpowiedzi. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach