Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

henne khadi

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny! Stosowala któraś z Was henne khadi, głównie chodzi mi o czarna? Możecie pochwalić sie rezultatami, opisać jak przygotowałyście papke i jaki był pierwotny kolor włosów, a jaki po zabiegu? Próbowałam już raz ale mi do konca nie wyszło - włosy mam czarne, ale odrosty jasny brąz. odrostów w ogóle nie pokryło, a na moich czarnych włoach zrobił mi sie nalot brązowo rudawy, który jest widoczny tylko w słoncu. Prosze o jakies rady i wskazówki. Nie znam szczegółow np czy nakładać henne na włosy suche czy mokre, czy papke przygotować wczesniej i żeby odczekałam okolo 12 godz. zależy mi na pokryciu tych odrostów. Chciałabym by wyszedl czarny kolor.

Gość gość
przecież na stronie khadi masz mnóstwo przykładów farbowania na różne kolory... a nakładać IMHO najlepiej na lekko wilgotne (umyte szamponem z siarczanami, żeby zmyć ewentualne nadbudowane silikony; nie daje się odżywki przed henną); jak słabo łapie na czarno to poczytaj o farbowaniu dwustopniowym (najpierw czystą henną na rudo, a na to dopiero henna z indygo do czerni).